נגישות
נגישות

תה קר לעונת המעבר

אם תוסיפו לו נענע, קוביות לימון חתוכות ותגישו אותו בכוס גבוהה מלאה בקרח ביום חם במיוחד, תגלו רענון אמיתי מהו. אני גיליתי שהוא אפקטיבי ביותר אחרי יום שיטוטים ארוך במיוחד.

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
רותם רוזנטל
רותם רוזנטל
תאריך פרסום: 09/10/2005, 12:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
כולם טוענים בפנינו שעכשיו נובמבר, למרות שלפי דעתי אנחנו בסביבות אוגוסט. או לפחות, כך זה נראה ומרגיש.
בזמנים שכאלו, כשעדיין חם אבל לא חם מדי, המשקה המושלם להעביר איתו אחר צהריים (שימו לב, הפעם המשפט לא מסתיים בהקשר לאלכוהול), הוא תה קר.

כן, אני שומעת את קולות התדהמה מהבחירה פסאדו-ארכאית הזו עד אליי, אבל הכל תלוי בדרך ההכנה.
אם תוסיפו לו נענע, קוביות לימון חתוכות ותגישו אותו בכוס גבוהה מלאה בקרח ביום חם במיוחד, תגלו רענון אמיתי מהו. אני גיליתי שהוא אפקטיבי ביותר אחרי יום שיטוטים ארוך במיוחד.

וחשוב לזכור - כדי להעריך אותו באמת צריך המון מי סוכר.

ואם עדיין חסר לכם אלכוהול, אתם מוזמנים להוסיף לו חיזוקים כיד הדמיון הטובה עליכם.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של רותם רוזנטל

חגיגה גרוזינית בננוצ'קה
אם אין לחם...
NG בר & בשר
אוכל סטודנטיאלי
קוקטייל "הכינותי מראש"
גן עדן בסיני...
מאפה-קפה-סיגריה
ההתקפה האתנית
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר