נגישות
נגישות

גבינות ועוד...

גבינות הן דבר מופלא, אהוב וטעים טעים. התורה כל כך מורכבת מחד ופשוטה מאידך. מסתבר שכדי להכין גבינה לבנה וגבינת קממבר- כל התהליך הראשוני זהה לחלוטין, ומה שמשתנה הם למעשה רק האנזימים המוספים, צורת היישון של הגבינה ואופן הטיפול בה.

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
אורן גירון
אורן גירון
תאריך פרסום: 09/10/2005, 11:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
גבינות הן דבר מופלא, אהוב וטעים טעים.

לאחר קורס מזורז שעברתי בתחום הגיבון ויצור גבינות ומוצרי חלב שונים, אני מוכרח לציין שהתאהבתי יותר בחומר הגלם/ מוצר סופי הזה.

התורה כל כך מורכבת מחד ופשוטה מאידך. מסתבר שכדי להכין גבינה לבנה וגבינת קממבר- כל התהליך הראשוני זהה לחלוטין, ומה שמשתנה הם למעשה רק האנזימים המוספים, צורת היישון של הגבינה ואופן הטיפול בה.

על רגל אחד לא נלמד להכין גבינות, ובטח לא הגבינות המשובחות האירופאיות- שבעבור גבינת סנט מור אמיתית אני מוכן להרוג עכשיו- אבל אם חשקה נפשכם להכיר מעט מתחום הגבינות העשיר והמגוון הזה וללמוד על כמעט כל סוגי הגבינות הקיימות בעולמינו, יש אתר אחד מופלא (מיני רבים) שעושה את העבודה לברורה ומוחשית יותר, ואפילו מאפשר להזמין דרכו את כל הספרות, הציוד והבקטריות/אנזימים הדרושים להכנת גבינות ביתיות באיכות סבירה פלוס.

מרתק ומומלץ למושבעים ולחובבים כאחד.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר