סיליקון, אתם יודעים, נפוץ בקרב מנתחי החזה, כחומר מגדיל, מנפח ורך רך.
אצלנו, מנתחי הבשר, העוף והדגים, הסיליקון נפוץ באפייה והכנת אוכל טעים.
כמה שהדבר נשמע אבסורד- הומצאו בשנים האחרונות שלל תבניות סיליקון שעמידות בחום התנור (עד 280 מעלות) ואפשר לאפות בהן ולהכין שלל קינוחים.
הגדולה האמיתית של תבניות אלו, מלבד היכול של היצרנים ליצור כמעט כל צורה אפשרית (למעט חזה, אולי) היא העובדה שתבניות אפייה אלו לא דורשות שימון או קימוח לפני האפייה, ולאחריה המאפה פשוט מחליק החוצה מעוצב לצורה שנבחרה, ללא רבב.
פטנט עולמי שלא מש ממטבחי ומומלץ בחום.
כתבות נוספות של אורן גירון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת