דרוש טרנד עולמי, רצוי קולינרי עם שורשים טובים, לתחום המסעדות באזור גוש דן. המלצות וטעימות יתקבלו בברכה. נכון שזו לא לשון המודעה שהייתם מוצאים בפרנצ' קולינר אינסטיטוט אבל תודו שכבר כמה חודשים לא הגיעה בשורה קולינרית חדשה לפריפריה לחצר האחורית של המוקטעה, בואך תל אביב סיטי.
אחרי ששרדנו גלים הולכים וגואים של נגירי וסושי, נשנשנו טאפסים כאילו גאודי גר במרפסת ממול והשבחנו את טעמינו האישי בהמבורגרים שמנמנים ובצ'יפסים שלא מגיעים קפואים מתפוגן, החיך האישי שלי מחפש משהו חדש, מסעיר מגוון או סתם מחמם את הלב והנפש.
כל מסעדות השף שקמו לאחרונה חורטות על דגלן מטבח ישראלי עם נגיעות. לא רוצה נגיעות רוצה הארד קור, רוצה את הדבר האמיתי! ברוב יאושי אני אאלץ להסתפק בשבועות הבאים באוכל פולני אסלי (בצבע בז' אלא מה) שימלא לי את המקרר מהשאריות של חגיגות תשרי.
בכדי שלא יגידו שאני מלחיצה, מוזמן הלהיט החדש להציג את עצמו לאומה הרעבה בנובמבר, ולכל הנופשים בחו"ל, אם תראו משהו מעניין, ספרו לנו!
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת