נגישות
נגישות

קוקטייל "הכינותי מראש"

במסגרת הפיכתי בטרם עת לבתיה עוזיאל של המצב הכלכלי- עוד מעט כבר תוכלו לשמוע על הרצועה היומית החדשה שלי בערוץ הממלכתי - מה שאפשר לעשות עם המינוס שנשאר, בה אוכל לחלוק עם הציבור בין השאר דרכים יעילות להימלטות מפקידי בנק בעזרת כמה כריות ישנות, מספריים וסופר גלו, הציעה לי חברתי גילי קרז'בסקי רעיון לא רע בכלל.

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
רותם רוזנטל
רותם רוזנטל
תאריך פרסום: 09/10/2005, 14:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
במסגרת הפיכתי בטרם עת לבתיה עוזיאל של המצב הכלכלי- עוד מעט כבר תוכלו לשמוע על הרצועה היומית החדשה שלי בערוץ הממלכתי - מה שאפשר לעשות עם המינוס שנשאר, בה אוכל לחלוק עם הציבור בין השאר דרכים יעילות להימלטות מפקידי בנק בעזרת כמה כריות ישנות, מספריים וסופר גלו, הציעה לי חברתי גילי קרז'בסקי רעיון לא רע בכלל.
כל אחד מאיתנו ראה את עצמו לפעמים, בעיני רוחו או רוחה, על חוף טרופי מרוחק עם קוקטייל צבעוני ומזעזע ביד אחת. אם כל מה שנותר לכם הוא חוף גורדון ומחיר הדרינק הכי זול באיזור הוא 30 ₪, אז למה לא להכניס בקבוק וודקה עם מיץ, תות, אננס או כל מה שטעים, לפריזר וליצור ככה, איזה קוסמופוליטן או מרגריטה קפואה.
מה שקורה זה שהוודקה, מעצם היותה וודקה, לא קופאת והמיץ, מהיותו מיץ, הופך לברד. לוקחים את הבקבוק, מגיעים לים, מוצאים מקום יחסית נקי עם כובע רחב תיתורת, יושבים עם הבקבוק ומחכים לשקיעה או עד שהבקבוק ייגמר, מי שייפול קודם.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של רותם רוזנטל

חגיגה גרוזינית בננוצ'קה
אם אין לחם...
NG בר & בשר
אוכל סטודנטיאלי
גן עדן בסיני...
מאפה-קפה-סיגריה
ההתקפה האתנית
על הקשר שבין הכלכלה לקיבה
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר