כשאני מבשלת בבית אני משתדלת להתנסות בחומרים וטכניקות אבל עד היום נרתעתי מעיסוק בבשרים ובצלייתם. נראה היה לי שלא אדע לבחור את החלקים המתאימים לצלייה, שאין לי אש חמה מספיק לסגירת הבשר ועוד סיבות שכאלה.
בדיוק בשל כך וכדי להבריח את הפחד, עשיתי לא מזמן סדנת בישול בפעם הראשונה בחיי בנושא בשרים, בשרים ועוד בשרים (וגם קצת יין). בסדנה התנסינו במגוון טכניקות ובהתעסקות מסיבית בבשרים מסוגים שונים (אני באופן אישי לשתי במו ידיי קבאב טלה ריחני). לאורך כל הסדנה אכלנו בשרים כיד המלך וגמענו בקבוקי יין.
ולסיום מגיע גם הטיפ:
אל תתעסקו עם צליית בשר בבית!
מה שהתבהר לי יותר מהכל בסדנה הזאת היה שהמטבח הביתי שלי באמת לא מתאים לסוג כזה של עשייה. האש שלי לא מספיק חמה, הגריל שלי לא מספיק אימתני ואין לי קולטי עשן מתאימים, המחבתות לא מספיק עבות ובעיקר, אני רוצה שיפנקו אותי ויכינו לי את הבשר לי, במידה המדויקת, ע"י איש מקצוע מסוקס וריחני, במסעדה.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת