נגישות
נגישות

מה נעשה עם הכלים?

אז יש לנו חותך ביצים, ומה עשינו איתו? פרוסות ביצה קשה לסנדוויצים של הפיקניק לפני ארבע שנים? והסכין המושקעת שקנינו בהולנד לפריסת גבינה צהובה, למה להשתמש בה שבסופר פורסים ומניילנים כ"כ יפה. ועוד שאלה, למישהו עוד נשארה מכונה לפריסת לחם?

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
בת חן כהן
תאריך פרסום: 09/10/2005, 12:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
לכולנו יש כלים במטבח בעלי שימוש ייחודי, והמשמעות היא שלא פעם אנחנו נותנים לכלים להחליד בתחתית המגירה וכשמגיע העת לעשות בהם שימוש אנחנו מאלתרים ורק בדיעבד נזכרים ששכחנו את קיומם.

אז יש לנו חותך ביצים, ומה עשינו איתו? פרוסות ביצה קשה לסנדוויצים של הפיקניק לפני ארבע שנים? והסכין המושקעת שקנינו בהולנד לפריסת גבינה צהובה, למה להשתמש בה שבסופר פורסים ומניילנים כ"כ יפה. ועוד שאלה, למישהו עוד נשארה מכונה לפריסת לחם?

חשבתי ועלו לי כל מיני רעיונות למה עושים? אז בפורס הביצים התחלתי לפרוס פטריות, וגם זיתים, עם זה של הגבינה הצהובה אני מגרדת תלתלי פרמזן ושוקולד (וגם עם קולפן הירקות), ומכונה חיתוך לחם טובה לכל הפריסות שבעולם, אפילו לקרפצ'יו. אז אם יש לכם כלים ויש לכם רעיונות... קדימה הפועל לכו לבשל.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ברזיל בגמר
ברזיל בגמר
אירוע היסטורי
אירוע היסטורי
סמטת מזארין, פינת משכית
לא על הנוף לבדו
עשה עלייה
שתזכה לחיי מדף ארוכים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר