לכולנו יש כלים במטבח בעלי שימוש ייחודי, והמשמעות היא שלא פעם אנחנו נותנים לכלים להחליד בתחתית המגירה וכשמגיע העת לעשות בהם שימוש אנחנו מאלתרים ורק בדיעבד נזכרים ששכחנו את קיומם.
אז יש לנו חותך ביצים, ומה עשינו איתו? פרוסות ביצה קשה לסנדוויצים של הפיקניק לפני ארבע שנים? והסכין המושקעת שקנינו בהולנד לפריסת גבינה צהובה, למה להשתמש בה שבסופר פורסים ומניילנים כ"כ יפה. ועוד שאלה, למישהו עוד נשארה מכונה לפריסת לחם?
חשבתי ועלו לי כל מיני רעיונות למה עושים? אז בפורס הביצים התחלתי לפרוס פטריות, וגם זיתים, עם זה של הגבינה הצהובה אני מגרדת תלתלי פרמזן ושוקולד (וגם עם קולפן הירקות), ומכונה חיתוך לחם טובה לכל הפריסות שבעולם, אפילו לקרפצ'יו. אז אם יש לכם כלים ויש לכם רעיונות... קדימה הפועל לכו לבשל.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת