נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

זה נראה מבחוץ, כלקוח, כאילו יש בצירוף המילים: "מלצר" ו-"אנטיפת" סתירה. מלצר כפי שידוע לכל אמור לתת שירות, לארגן חוויה מפנקת ועבור כך הוא גם מקבל את שכרו וטיפו.

במציאות, בעיקר בישראל, אני נתקלת בהמון מקרים של מלצריות ומלצרים שנראים כאילו הם נמצאים בדיוק כרגע באמצע תקופת ה-pms שלהם, שאגב לא עושה סימנים שעומדת להיגמר. הם נראים או מאד אומללים או סתם עצבניים וחסרי סבלנות. אני מגיעה למסעדה, מקווה לנוח עם פת ולחם, כולי תקווה לארוחה מרעננת וכיפית וחוטפת פרצוף עקום מולי, פרצוף שעוד יתבאס בסיום הארוחה אם לא אשאיר לו טיפ ענק (ואני משאירה לרוב בכל מקרה). לפעמים, במקרים קיצוניים ממש נראה כי זה אפילו חלק מדרישת הבעלים, להיראות מתנשא ומרוחק ולעוות את הפנים כשמבקשים מים "רגילים".

אמנם לכולנו "יושבים" דברים על הראש, אבל האם אני באמת אמורה לסבול תוך כדי כך שאני משלמת על כך שהמלצרית היא במקרה סטודנטית שיש לה הגשה של מטלה בדיוק למחרת, או שהחברה של המלצר גילתה לו שהיא לסבית או אולי שבעל המסעדה לא משלם לו דמי נסיעה.

אני כן משאירה טיפ, גם למלצרים איומים, וכאן אולי הטעות שלי. ייתכן שאם הייתי עושה חרם טיפ בכל פעם שהייתי מקבלת שירות דוב, החיוך היה חוזר לשפתותיהם...

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר