נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
עכשיו, כשעונת הלימונים הצהובים והעסיסיים נמצאת לקראת סופה, ובקרוב נראה בשווקים את הלימונים הירוקים, הקשים והיבשים, זה הזמן לסור לירקן הקרוב, להצטייד במלאי לימונים צהובים ונוטפי עסיס ולבצע את פעולות השימור הבאות:
1. לגרר את קליפות הפרי על פומפיה עדינה (זהירות- רק את הקליפה הצהובה ולא את הציפה הלבנה הפנימית), להעביר לקופסא אטומה ולהקפיא- לשימוש שוטף לאורך כל הסתיו.
2. לסחוט את הלימונים ולהעביר לתבנית קוביות קרח (לטאפרוור יש כזו עם מכסה והיא נפלאה) ולהקפיא- לשימוש זהה לנ"ל.

כך לא נתפס אף פעם ללא לימונדה ביתית ועוגיות לימון נימוחות.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה