עכשיו, כשעונת הלימונים הצהובים והעסיסיים נמצאת לקראת סופה, ובקרוב נראה בשווקים את הלימונים הירוקים, הקשים והיבשים, זה הזמן לסור לירקן הקרוב, להצטייד במלאי לימונים צהובים ונוטפי עסיס ולבצע את פעולות השימור הבאות:
1. לגרר את קליפות הפרי על פומפיה עדינה (זהירות- רק את הקליפה הצהובה ולא את הציפה הלבנה הפנימית), להעביר לקופסא אטומה ולהקפיא- לשימוש שוטף לאורך כל הסתיו.
2. לסחוט את הלימונים ולהעביר לתבנית קוביות קרח (לטאפרוור יש כזו עם מכסה והיא נפלאה) ולהקפיא- לשימוש זהה לנ"ל.
כך לא נתפס אף פעם ללא לימונדה ביתית ועוגיות לימון נימוחות.
כתבות נוספות של אורן גירון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת