כבר שנתיים וחצי (אולי קצת יותר אבל מי סופר) אני כותבת טורים בנושאים שונים הקשורים לשתי אהבות גדולות שלי, אוכל ועולם, או במילים אחרות, גרגרנות וחו"ל. לאחרונה, נפלה בזרועותיי ההזדמנות (ואני תפסתי אותה בחום אלא מה) לנהל תחת הגג של אתר המסעדות של ישראל את הפורום החדש "מסביב לעולם", הפותח דיאלוג יומי עם שותפים לאהבה של אוכל וטיולים בחו"ל. הלהיטים המבוקשים בפורום הם מה להביא מ... והנה הרשימה הראשונה על איטליה שפורסמה בימים האחרונים.
- קפה - אבל רק כזה ששתיתם ואהבתם, כי את הפירמות הגדולות אפשר לקנות ב"חצי חינם" בארץ וחבל על המקום.
- פרושוטו - ותביאו גם לי.
- פטריות פורצ'יני מיובשות.
- חומץ בלסמי.
- קיאנטי - יין אדום איטלקי שניתן לזהות אותו בקלות כי על צוואר הבקבוק ליד הפיה של סרט ורוד - סימן היכר מחייב על מנת שהיין יקרא בשם קיאנטי.
- פרמזן
- נקניקים יבשים (משפחת הסלאמי)
- פנטונה - עוגת חג המולד, מזכירה קצת את הבבקה, היא מכילה פירות מסוכרים והיא מאוד עשירה, אפשר למצוא אותה כל השנה, ואם היא לא טעימה ליד הקפה היא משמשת לאחלה ברד-פודינג (כמו שעשה ג'ימי אוליבר באחת התוכניות)
זוהי קריאה ראשונה ולא אחרונה לכל הנוסעים לחו"ל ולאלו החוזרים לתרום מהידע
שצברתם, לשתף בחוויות, להזהיר ממלכודות ולגלות לנו את מפת האוכל האישית שלכם.
פורום "מסביב לעולם"
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת