נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מסתבר שהקיץ גורם לרבים להעמיק את היכרותם עם המקפיא הביתי, אותו רכיב בחלקו העליון של המקרר שבימים רגילים אצל כמה אנשים שאני מכירה אסור לפתוח פן תישאבו פנימה. והנה עכשיו הוא משנה פניו ופתיחת הפריזר היא פעולה לזוג, אחד מחזיק את הדלת והשני מחזיק בשתי ידיו את השפע הקפוא שלא ייפול החוצה.

אז מה יש לך במקפיא נשאלתי? כמובן שפע של קוביות קרח בסוגים וטעמים כפי שכבר סיפרתי, גלידות מסוגים שונים, כולל אלה החדשים שמיועדים כביכול לילדים (כי הם באים במידות קטנות) אבל גם לגדולים שרוצים לאכול את כל הטילון ולהישאר רזים.

פירות קפואים, תשאלו למה להקפיא פירות? אז ככה, לשייקים זה נפלא, ואז לא צריך לדלל בקרח, וגם כחטיף פרי קפוא זה חביב (במיוחד משמשים ואפרסקים כתומים). מה שחשוב הוא לשטוף ולייבש היטב לפני ההקפאה ולשמור את הפירות בכלי סגור הרמטית שלא יספגו ריחות ופירורים של השניצלים הקפואים והשום והפטרוזיליה שנמצאים במדפים האחרים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
ברזיל בגמר
ברזיל בגמר
אירוע היסטורי
אירוע היסטורי
סמטת מזארין, פינת משכית
לא על הנוף לבדו
עשה עלייה
שתזכה לחיי מדף ארוכים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר