מסתבר שהקיץ גורם לרבים להעמיק את היכרותם עם המקפיא הביתי, אותו רכיב בחלקו העליון של המקרר שבימים רגילים אצל כמה אנשים שאני מכירה אסור לפתוח פן תישאבו פנימה. והנה עכשיו הוא משנה פניו ופתיחת הפריזר היא פעולה לזוג, אחד מחזיק את הדלת והשני מחזיק בשתי ידיו את השפע הקפוא שלא ייפול החוצה.
אז מה יש לך במקפיא נשאלתי? כמובן שפע של קוביות קרח בסוגים וטעמים כפי שכבר סיפרתי, גלידות מסוגים שונים, כולל אלה החדשים שמיועדים כביכול לילדים (כי הם באים במידות קטנות) אבל גם לגדולים שרוצים לאכול את כל הטילון ולהישאר רזים.
פירות קפואים, תשאלו למה להקפיא פירות? אז ככה, לשייקים זה נפלא, ואז לא צריך לדלל בקרח, וגם כחטיף פרי קפוא זה חביב (במיוחד משמשים ואפרסקים כתומים). מה שחשוב הוא לשטוף ולייבש היטב לפני ההקפאה ולשמור את הפירות בכלי סגור הרמטית שלא יספגו ריחות ופירורים של השניצלים הקפואים והשום והפטרוזיליה שנמצאים במדפים האחרים.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת