נגישות
נגישות

מה שלום המרפסת?

מה שנותר הוא לתת ביקור קצר במשתלה הקרובה, להעמיס כמה עציצונים קטנים, לסדר באדניות ולדאוג להשאיר את החלונות פתוחים. לאחר שהפריחה מוכיחה את עצמה שוה לקטוף ולנצל את העלים, וכך גם לשמור על הצמח.

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
טובית נייזר
טובית נייזר
תאריך פרסום: 09/10/2005, 14:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אם כבר קיץ ונעים, ואם כבר יש מרפסת (גם קטנטונת תספיק, וגם אדן חלון מושלם), אז למה לא להשקיע בצמחייה, ואם כבר ירוק, אז שיהיה שימושי (האופציה החוקית)- תבלינים.

תתפלאו כמה עמידים חלק מצמחי התבלין הקיימים בניגוד לעציצים פורחים. נענע ומנטה הן הכוכבות האמיתיות, שלא רק מתפשטות לכל כיוון ועוטפות את הנוף בעלים קטנטנים, אלא גם מפיצות ריח קבוע וייחודי- נהדר! הבזיליקום, לעומת זאת, שמשדרג כל פסטה וסלטים מסויימים, יכול לאכזב לאחר תקופה קצרה של השקעה וטיפוח, אבל שווה גם את התקופה הקצרה שלו וללא ספק את הריח.

מה שנותר הוא לתת ביקור קצר במשתלה הקרובה, להעמיס כמה עציצונים קטנים, לסדר באדניות ולדאוג להשאיר את החלונות פתוחים. לאחר שהפריחה מוכיחה את עצמה שוה לקטוף ולנצל את העלים, וכך גם לשמור על הצמח. (הוציאו את הבלנדר מהארון והכינו משקאות קרים).
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של טובית נייזר

יאללה טורקיה!
קיץ מתוק בקקטוס
עסקית בסיפוד מרקט
לאן נעלמו שני החטאים?
מחכים לאליהו
איך להפריד מפיות, ומהר.
לזכר ימי הוירוס
חיתוך גזירי ירקות לווק
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר