נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
כל פעם שמקפיצים משהו בווק (או בגירסה המחבתית) צריך לחתוך את האצבעות ולשרוף שעות בקיצוץ דקיק של הירקות, מלבד אולי הנבטים, שמראש באים מוכנים.

אז מה בכל זאת מפחית את הסיכון ומקצר את המרחק לצלחת?
לוקחים את הגזר, או כל ירק רלוונטי אחר, מורידים לו את הראש, ומסמנים עם סכין חריצים לאורכו.

לוקחים קולפן ירקות ומחליקים מכל צד, כך שנופלות רצועות (בעובי שסימנתם) דקות כעובי הקולפן.

החיתוך ייצא אחיד (הרבה יותר ממה שהיה עד היום), אלגנטי, ומהיר.
עכשיו נשארה בעיית השמן ה"בריאותי"... אבל זה כבר לטיפ אחר.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של טובית נייזר

יאללה טורקיה!
קיץ מתוק בקקטוס
עסקית בסיפוד מרקט
לאן נעלמו שני החטאים?
מה שלום המרפסת?
מחכים לאליהו
איך להפריד מפיות, ומהר.
לזכר ימי הוירוס
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר