כל פעם שמקפיצים משהו בווק (או בגירסה המחבתית) צריך לחתוך את האצבעות ולשרוף שעות בקיצוץ דקיק של הירקות, מלבד אולי הנבטים, שמראש באים מוכנים.
אז מה בכל זאת מפחית את הסיכון ומקצר את המרחק לצלחת?
לוקחים את הגזר, או כל ירק רלוונטי אחר, מורידים לו את הראש, ומסמנים עם סכין חריצים לאורכו.
לוקחים קולפן ירקות ומחליקים מכל צד, כך שנופלות רצועות (בעובי שסימנתם) דקות כעובי הקולפן.
החיתוך ייצא אחיד (הרבה יותר ממה שהיה עד היום), אלגנטי, ומהיר.
עכשיו נשארה בעיית השמן ה"בריאותי"... אבל זה כבר לטיפ אחר.
כתבות נוספות של טובית נייזר
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת