נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
לפני שבועיים בחמסין האביבי הראשון שפקד אותנו תקפה אותי בעיית האוכל.
אבד הכוח להכין, סניף מקדונלדס נראה פתאום רחוק (גם אם ניתן להריח מהבית את הצ'יפס) והדבר האחרון שרציתי לאכול זה משהו חם.

מה שנותר לעשות היה לאמץ את טיפת האנרגיה שנשארה בגוף, להכין את הפסטה שבדרך קבע בארון ולצפות לטוב.

מטורף ככל שזה ישמע, לאותה צלחת החלטתי להוסיף פרוסות קיווי, אגוזי מלך ופלחי תפוז חתוכים קטן וכך התקבלה ארוחה פשוטה, משביעה, והעיקר קלילה.

וזו הטקטיקה שלי על מנת לעבור את שאר החודשים החמים שלפני. לטייל לשוק, שזה תמיד דבר נחמד (למרות שסופרמקרט ממוזג וקרוב לבית יש יתרונות משלו), לקנות את הפירות הכי צבעוניים שיש (ויש המון) ולהרכיב ארוחות קרות/קלות.

מסתבר שהארוחות הכי קלות להכנה, אבל גם הכי יצירתיות, בריאות, טעימות וקיציות קשורות בדרך זו או אחרת לפירות.פירות מתפקדים כחטיף, כצידה לחוף, כסלט גדול שלוקח זמן קצר להכין וכדבר צבעוני שכיף לראות בצלחת. וכדי לעשות את המשימה עוד יותר קלה, מועצת הפירות הישראלית שאחראית לשיווק מבחר פירות נרחב וטעים, מציעה באתר הבית שלה, שבכלל שווה בדיקה, מתכונים רלבנטיים לכל פרי כמרק דובדבנים, סלט ענבים ותמרים במלית גבינת צאן (בנוסף מצויים גם מתכונים לאלכוהול פירותי שיוכלו לצנן את הארוחה במידה דומה). שיהיה לכם קיץ צונן וטעים.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של טובית נייזר

יאללה טורקיה!
קיץ מתוק בקקטוס
עסקית בסיפוד מרקט
לאן נעלמו שני החטאים?
מה שלום המרפסת?
מחכים לאליהו
איך להפריד מפיות, ומהר.
לזכר ימי הוירוס
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר