לפני שבועיים בחמסין האביבי הראשון שפקד אותנו תקפה אותי בעיית האוכל.
אבד הכוח להכין, סניף מקדונלדס נראה פתאום רחוק (גם אם ניתן להריח מהבית את הצ'יפס) והדבר האחרון שרציתי לאכול זה משהו חם.
מה שנותר לעשות היה לאמץ את טיפת האנרגיה שנשארה בגוף, להכין את הפסטה שבדרך קבע בארון ולצפות לטוב.
מטורף ככל שזה ישמע, לאותה צלחת החלטתי להוסיף פרוסות קיווי, אגוזי מלך ופלחי תפוז חתוכים קטן וכך התקבלה ארוחה פשוטה, משביעה, והעיקר קלילה.
וזו הטקטיקה שלי על מנת לעבור את שאר החודשים החמים שלפני. לטייל לשוק, שזה תמיד דבר נחמד (למרות שסופרמקרט ממוזג וקרוב לבית יש יתרונות משלו), לקנות את הפירות הכי צבעוניים שיש (ויש המון) ולהרכיב ארוחות קרות/קלות.
מסתבר שהארוחות הכי קלות להכנה, אבל גם הכי יצירתיות, בריאות, טעימות וקיציות קשורות בדרך זו או אחרת לפירות.פירות מתפקדים כחטיף, כצידה לחוף, כסלט גדול שלוקח זמן קצר להכין וכדבר צבעוני שכיף לראות בצלחת. וכדי לעשות את המשימה עוד יותר קלה, מועצת הפירות הישראלית שאחראית לשיווק מבחר פירות נרחב וטעים, מציעה באתר הבית שלה, שבכלל שווה בדיקה, מתכונים רלבנטיים לכל פרי כמרק דובדבנים, סלט ענבים ותמרים במלית גבינת צאן (בנוסף מצויים גם מתכונים לאלכוהול פירותי שיוכלו לצנן את הארוחה במידה דומה). שיהיה לכם קיץ צונן וטעים.
כתבות נוספות של טובית נייזר
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת