נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

רציתי לשבח קצת את ארוחות הטעימות שמציעות מספר לא קטן של מסעדות לאחרונה. בעיני, נמצא כאן הפתרון האולטימטיבי למספר בעיות שנוצרות כשהולכים לאכול במסעדה.

הראשונה, בעיה פשוטה של קיבולת. יש גבול לכמות המזון שאדם יכול לעכל ולכן גם גבול למספר המנות שמסוגל לטעום. לפעמים נדמה שאפילו ראשונה, עיקרית וקצת יין מהווים אתגר כמותי רציני. לעומתו, מספר מנות קטנות לטעימה ואני נשארת עם תחושת סיפוק.

השניה, בעיה מעט מורכבת יותר של יכולת קבלת החלטות. נראה שלא משנה איזו מנה אבחר, הפרטנר/ית שלי לארוחה יבחר אחת מוצלחת יותר. וכך, עם ארוחת טעימות, אני לא צריכה לעשות את הבחירה הקשה בין האופציות. השף של המקום, שממילא כנראה מבין באוכל יותר ממני, מחליט בשבילי ובינתיים גם קצת מנסה להשוויץ במיטב שלו עם המנות שמציע לטעימה. אני מרוויחה.ולבסוף, עניין המחיר, התמחור של ארוחת טעימות מאפשר לי להתענג על מעדנים יקרים שהמחיר שלהם כמנה שלמה היה מרוקן לי את הכיס ואילו כך, אני יכולה ליהנות ממאכלים מיוחסים ונדירים, בכמויות קטנות יותר אבל מבלי לשבור תכניות חיסכון.

מבחינתי זאת האופציה המועדפת, במיוחד במסעדות עם שפים יצירתיים במיוחד: תפתיעו אותי. תרגשו אותי, תחליטו במקומי. אני כאן רק כדי לטעום.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר