יש כמה יינות שאני אוהבת במיוחד. אני לא מבינה גדולה ביין, נהפוך הוא, אבל יש כמה יינות אדומים שאני יודעת להזמין שוב ושוב כי אני נהנית מהטעם והריח והצבע וההרגשה שמשאירים.לפני כמה ימים, יצא לי לשוחח עם מומחה גדול ביין וכשהעליתי על שפתיי שמות ושנים של כמה יינות שמאד אהבתי, הוא הסתכל עליי בספק זלזול, ספק רחמים והודיע לי באופן חד משמעי שאלו הם מהיינות הגרועים שטעם בחייו ועדיף שאמנע מלהזכיר את שמם, חלילה, מהבושה.וכאן נכנס העניין עצמו: היינות האלו היו לי מאד טעימים. האם משום שמומחה כזה או אחר, או אפילו עדת מומחים שלמה פוסלת יין, או לצורך העניין אוכל, הופכת אותו ללא טעים או טוב. נקודה. האם יש הגדרה מוחלטת לטעם, טוב?כנראה שלא. אני מניחה שיש קריטריוני איכות כאלה ואחרים שניתנים למדידה אובייקטיבית בנוגע ליין ואוכל. אבל מי שקובע אם משהו טעים לי או לא הן בעיקר בלוטות הטעם שלי ועל זה קשה להתווכח. אני אמשיך לשתות יינות שטעימים לי ולאכול, גם, רק מה שטעים. ולכל המומחים, אנא סלחו לי אם לא תמיד נסכים.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת