נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

יש כמה יינות שאני אוהבת במיוחד. אני לא מבינה גדולה ביין, נהפוך הוא, אבל יש כמה יינות אדומים שאני יודעת להזמין שוב ושוב כי אני נהנית מהטעם והריח והצבע וההרגשה שמשאירים.לפני כמה ימים, יצא לי לשוחח עם מומחה גדול ביין וכשהעליתי על שפתיי שמות ושנים של כמה יינות שמאד אהבתי, הוא הסתכל עליי בספק זלזול, ספק רחמים והודיע לי באופן חד משמעי שאלו הם מהיינות הגרועים שטעם בחייו ועדיף שאמנע מלהזכיר את שמם, חלילה, מהבושה.וכאן נכנס העניין עצמו: היינות האלו היו לי מאד טעימים. האם משום שמומחה כזה או אחר, או אפילו עדת מומחים שלמה פוסלת יין, או לצורך העניין אוכל, הופכת אותו ללא טעים או טוב. נקודה. האם יש הגדרה מוחלטת לטעם, טוב?כנראה שלא. אני מניחה שיש קריטריוני איכות כאלה ואחרים שניתנים למדידה אובייקטיבית בנוגע ליין ואוכל. אבל מי שקובע אם משהו טעים לי או לא הן בעיקר בלוטות הטעם שלי ועל זה קשה להתווכח. אני אמשיך לשתות יינות שטעימים לי ולאכול, גם, רק מה שטעים. ולכל המומחים, אנא סלחו לי אם לא תמיד נסכים.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר