נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בחשכת ליל יום רביעי שעבר, כמה שעות אחרי אחד מי יודע, כמה וכמה כוסות יין ואלפי קלוריות מיותרות, גמעה הסוויפט שלנו את הקילומטרים המוכרים של כביש הערבה, דרומה לבירת המדבר הבלתי מעורערת (סליחה באר שבע).

היה טוב באילת, אפילו טוב מאד, למרות המוני הצובאים על פתחה אבל נתפסנו שולחים כמה פעמים מבטים כמהים דרומה (עוד יותר דרומה) אל עבר חולותיה הלבנים של סיני, ימה הכחול של נואיבה וערסליה המפנקים של דהב.

עוינות פתאומית, כתוצאה של האינתיפאדההנוכחית, הבריחה אותנו משם ונותרנו ללא תחליף(איפה עוד יגישו לך נקטר מנגו אלוהי, ארוחת בוקר מדהימה פנקייק וסחלב חם במרחק שני סנטימטר מקו המים?).

אולי בגלל שאילת היתה באמת מלאה עד גדותיה ואולי בגלל שהמצב נרגע קצת, בפסחהאחרון ראינו כבר ברבה יותר מניצניםשל חזרה למקורות. אז לשנה הבאה בדהב.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
אוכל מקומי
טיגוני קיץ
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר