נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
למרות השאננות והרוגע שהחליפו את הלחץ וההיסטריה של המלחמה מלפני שבועיים, לנו ולעירקים יש עדיין משהו משותף.

כן, מלחמה רחוקה מ-91' וגם אוכל.משהו טוב יש מיוצאי עירק, ולא מדובר ב(גז) חרדל חלילה וחס, אלא במאכלים טעימים, ממולאים בדרך כלל ועשירים בתבלינים והמון נשמה.

באחד משיטוטי בנט המקומי פגשתי מספר מתכונים המאפיינים את המטבח העירקי - הישראלי (ומי היה מאמין שאפשר לכתוב שם תואר שכזה במשפט אחד?!?!?) ושיהיה שם כבר שקט.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר