הפעם אני פונה ל"בשלני" האוכל הקפוא במיקרו ומחממי הבורקס של אמא.
אף פעם לא יימצא פתרון מושלםלנזקים שהמיקרו מצליח לעשות ללחמים, מאפים וכלדבר שאי פעם היה פריך.
יש משהו קטן שיכול לשפר את המצב.כשמחממים שניצל מוכן למשל, הוא יוצא מהמיקרו כשהציפוי רטוב ומקומט. אם תניחו אותו כששתי מפיות נייר סופגות מפרידות בינו לבין הצלחת, המצב ישתפר פלאים.
שווה לנסות.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת