נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

"הקפצה" בווק או במחבת היא צורת בישול מהירה ונוחה. מגוון האפשרויות של המרכיבים מוגבל לרוב רק ע"י החומרים הזמינים בבית ובאמת שהכל הולך...
כדאי לזכור כמה טיפים קטנים כדי להתקרב למקפיצים מקצוענים:
לוודא שיש את כל המרכיבים לפני תחילת ההקפצה.
לוודא שכל המרכיבים חתוכים לפי ההוראות. (לא לנסות להכין את המרכיבים בזמן שמקפיצים.)
לחמם את הווק לפחות דקה לפני הוספת השמן אלא אם כן מדובר על מחבת טפלון, מה שעלול להזיק לציפוי.
להוסיף את השמן כך שהוא מקיף את דפנות הווק לפני שהוא מגיע לתחתית. כך אפשר גם לצפות את צידי הווק וגם לגרום לשמן להתחמם מהר יותר.
לפני שמוסיפים את שאר המרכיבים, כדאי להוסיף כמה חתיכות של שום וג'ינג'ר ולהקפיץ כמה דקות, מה שמוסיף המון טעם למנה.
אם יש במתכון בשר וירקות, כדאי להקפיץ את הבשר קודם, להניח אותו בצד ולהוסיף לירקות כשהם כמעט מוכנים.
כשמקפיצים חשוב להניע את המרכיבים בווק כל כמה שניות.
כשמקפיצים בשר, כדאי לחכות כמה שניות לפני הקפצתו כדי שישחים.
עם ירקות כדאי להתחיל להזיז אותם מיד.
כדאי מאד להגיש את המנה המוקפצת מיד עם הכנתה.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר