נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

איך מבשילים אבוקדו שהגיע קשוח לחלוטין מהירקן ומתחשק לאכול אותו בזמן הקרוב.
עובד תמיד: לצרף לשקית פרי רך ותוסס כמו בננה בשלה, אגס או כל פרי בשלב מתקדם ואפילו על סף הבשלת יתר. רצוי למקם את השקית באיזור שמוקרנת עליו שמש, לפחות חלק מהיום.
תראו לבד, האבוקדו יבשיל לפני שתספיקו לחשוק בו.

חשוב: ברגע שמתרכך, להכניס למקרר, כדי לעצור את התהליך...

בתאבון.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר