איך מבשילים אבוקדו שהגיע קשוח לחלוטין מהירקן ומתחשק לאכול אותו בזמן הקרוב.
עובד תמיד: לצרף לשקית פרי רך ותוסס כמו בננה בשלה, אגס או כל פרי בשלב מתקדם ואפילו על סף הבשלת יתר. רצוי למקם את השקית באיזור שמוקרנת עליו שמש, לפחות חלק מהיום.
תראו לבד, האבוקדו יבשיל לפני שתספיקו לחשוק בו.
חשוב: ברגע שמתרכך, להכניס למקרר, כדי לעצור את התהליך...
בתאבון.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת