עכשיו, כשהגשם מכה בחזקה על החלון, תבשיל קדירת בשר מהביל מתאים יותר מתמיד.
בכדי לקצר את תהליך הבישול או ריכוך בשר (וגם כמובן לשיפור הטעם והצבע) אני נוהג להוסיף במקום מחצת מכמות הנוזלים בירה לבנה או כהה. לא תאמינו מה שהיא מחוללת לבשר. הוא הופך רך, נימוך ומשגע.
לפעמים אפילו בעוגות אני מחליף חלק מכמות הנוזלים בבירה - וגם שם התוצאות מפתיעות.
ולחוששים מאלכוהול עודף: אין חשש, הוא מתנדף בחום.
כתבות נוספות של אורן גירון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת