נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

כדי להסיר את שכבת השומן מעל מרקים או תבשילים כדאי להכניס לתבשיל כמה קוביות קרח. השומן נצמד לקוביות תוך כדי ערבוב ורק צריך לזכור להוציא אותם לפני שהן נמסות. שיטה נוספת היא לעטוף קוביית קרח בבד גבינה או במגבת נייר ולעבור איתה על פני התבשיל. שומן נצמד גם לעלי חסה.לזכור לא להסיר את כל השומן, שיישאר גם טעם..

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
כולנו אוהבים את מסעדת כולנו באשקלון
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר