נגישות
נגישות

שמן מים

מסעדה ביום חדשות מהצלחת
מערכת  zap rest
תאריך פרסום: 09/10/2005, 16:00
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

למי שמבקש להוריד את מינון השמן והטיגון מהמזון ועדיין לאכול דברים שבאופן מסורתי אמורים להיות מטוגנים, ישנו פתרון זמין ומקסים בפשטותו. כמעט כל דבר שבמקור אמורים לטגן, בין אם בשמן רגיל או עמוק, אפשר להכין במקום בתנור. כן, אני מתכוונת גם לקציצות (אפשר להשתמש בתבנית שקעים של מאפינס), לירקות מוקפצים ואפילו לצ'יפס.זה נכון שזה לא יקבל את ארומת החריכה והטיגון אבל לעומת זאת התחושה השומנית שתמיד מלווה אוכל מטוגן איננה עוד, כך גם הצרבת שבאה איתה. במקום, נשארים עם הרגשה נעימה של אוכל נקי ומטבח נטול מרבצי שומן וריחות טיגון.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
בפעם החמישית: אסף גרניט זוכה בכוכב מישלן!
NAMA קיסריה: ללכת למסעדה = לצאת לחופשה
סטייק ווד – מסעדה על הגובה ברמת הגולן
מסעדת BP נתניה: כשמסעדת ביסטרו שף פוגשת תחנת דלק
מסעדת קירה באשדוד - אוכל משובח ונוף עוצר נשימה
דווקא עכשיו: מסעדות מומלצות במג'דל שמס
משווארמה ועד מטבח שף: 5 מסעדות מומלצות ביהוד
מסעדת לה סטורי – סיפור ירושלמי של טעמים
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר
ארוחת ערב במסעדת 206 דגים
206 גריל בר משביעה את פתח תקווה
הפנים החדשות של אדלה
רג'ינה מעירה את מתחם התחנה