למי שמבקש להוריד את מינון השמן והטיגון מהמזון ועדיין לאכול דברים שבאופן מסורתי אמורים להיות מטוגנים, ישנו פתרון זמין ומקסים בפשטותו. כמעט כל דבר שבמקור אמורים לטגן, בין אם בשמן רגיל או עמוק, אפשר להכין במקום בתנור. כן, אני מתכוונת גם לקציצות (אפשר להשתמש בתבנית שקעים של מאפינס), לירקות מוקפצים ואפילו לצ'יפס.זה נכון שזה לא יקבל את ארומת החריכה והטיגון אבל לעומת זאת התחושה השומנית שתמיד מלווה אוכל מטוגן איננה עוד, כך גם הצרבת שבאה איתה. במקום, נשארים עם הרגשה נעימה של אוכל נקי ומטבח נטול מרבצי שומן וריחות טיגון.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת