נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
למרות כל המתיקות שהייתה באוויר עם הריבה והסופגניות, אני דווקא רוצה לדבר על מלח.האמת היא שמדובר בעניין דיטריוויאלי לבשלנים ותיקים אבלתמיד כדאי להזכיר את זה.כשמבשלים צלי, גולש, או כלבשר בקדרה ובתנור, צריךלחכות עם המלח לסוף.אם ממליחים בתחילת הבישולגורמים לבשר להצטמק ולאבדמהעסיסיות שלו.מאד פשוט ומאד משמעותי.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
אוכל מקומי
טיגוני קיץ
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר