במקרים רבים בהם צריך להכין משהו בבלנדר או במעבד מזון, מתעצלים להוריד אותו מהארון או מהבוידעם ולו רק בגלל הטרחה שבניקיונם (שאני אשפשף..?!).פטנט מהיר וחביב יחסוך את הטרחה בלשפשף את הכלים הלא נוחים לניקוי האלה: לאחר השימוש, ממלאים את המיכל עצמו במים חמים ומעט סבון, מפעילים דקה, שוטפים במים נקיים: והכל נקי, חדש ומצוחצח. פשוט, קל ומהיר, כמו שהבטחתי.
כתבות נוספות של אורן גירון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת