נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
במקרים רבים בהם צריך להכין משהו בבלנדר או במעבד מזון, מתעצלים להוריד אותו מהארון או מהבוידעם ולו רק בגלל הטרחה שבניקיונם (שאני אשפשף..?!).פטנט מהיר וחביב יחסוך את הטרחה בלשפשף את הכלים הלא נוחים לניקוי האלה: לאחר השימוש, ממלאים את המיכל עצמו במים חמים ומעט סבון, מפעילים דקה, שוטפים במים נקיים: והכל נקי, חדש ומצוחצח. פשוט, קל ומהיר, כמו שהבטחתי.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר