נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
זוהי העונה היפה ביותר בשנה.לא חם מידי, לא קר מדי,האוויר צלול וקריר, והכינעים במזג אויר כזה, זה לעשותמדורה על שפת הים.בלי אוכל זה כמובן לא ממש זה,אז הנה טיפ קטן למדורה:תנו טיפול מיוחד לתפוחי האדמההמסורתיים לפני שהם נזרקיםלגחלים.חצו את תפוחי האדמה וגרדומעט בעזרת כפית במרכז כל חצי.את החור שנוצר מלאו בתערובתגבינות מתובלות, במילוי רוטב עגבניות וזיתים שחורים או בביצה חיה (הוסיפו קצת מלח ופלפל).סגרו חזרה את תפוחי האדמהוהדקו היטב בניר כסף.לא לשכוח את תפוחי האדמהבאש (יאללה, לצאת מהמים)כדי שלא יהפכו לגושי פחם.שיהיה לכם ערב קסום.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
אוכל מקומי
טיגוני קיץ
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר