בטח נתקלתם פעם בבעיית החלקת קרש החיתוך במטבח על השיש, אגב חתך קטן באצבע או ריקוד בלתי פוסק של הקרש לקצב תנועות הסכין.פעולה פשוטה מאוד תמנע מיד את ההפקרות: תניחו סמרטוט לח או מטלית רטובה וסחוטה תחת קרש החיתוך, הדבר יגדיל את יציבותו של הקרש על משטח העבודה והחיים ייראו הרבה יותר נעימים ובטוחים.קלי קלות.
כתבות נוספות של אורן גירון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת