נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email

אז איך שותים וודקה?
הוודקה מומלצת לשתייה כאשר היא נמזגת מבקבוק מוקפא כהלכה. כוס מוקפאת עם צוואר דק וארוך רק תוסיף להנאה מהמשקה. אם ברצונכם ללכת על המראה האלגנטי האמיתי (ויש שיגידו - הקיצוני) מלאו כוסית קטנה בוודקה והניחו אותה בתוך כוס אולדפאשנד מלאה בקרח כתוש.האפקט - מובטח.

והמלצה נוספת: אני אוהב וודקה גם בקוקטיילים. ולהלן הסיבות: ראשית, הטעם הנייטרלי של הוודקה הוא אידיאלי למיתון של ליקרים עזי טעם וצבע. ושנית, אחוז האלכוהול הגבוה יחסית רק מגביר את האפקטיביות של המשקה. אולם, קיימת גם אסכולה של ברמנים המתנגדת התנגדות עזה לוודקה בקוקטיילים. לטענתם, אחוז האלכוהול הגבוה הוא מתכון בטוח להשתכרות מהירה ולא איכותית, בעיקר של צעירים חסרים ניסיון שתייה. בנוסף, חוסר הטעם שלה גורם לברמנים לטעות בהכנת הקוקטיילים עם הוודקה ולמזוג יותר מדי וודקה מבלי שהלקוח ירגיש ולהבטיח לו הנגאובר למחרת.

כפי שאתם רואים, לא רק שקיימים טיעונים לכאן ולכאן, הרי שאלו אותם טיעונים בדיוק. בסופו של דבר, רק הטעם האישי יקבע.

אזהרה: מכיוון שלגוף לוקח זמן לפרק את הכוהל במשקה, הרי שתחושת השכרות תגיע רק כעבור כעשרים דקות. שתיינים לא מנוסים עלולים להתפתות ולשתות בפרק זה משקה נוסף מבלי לדעת את התוצאות. חוסר הטעם של הוודקה יוצר את הרושם המוטעה מאוד, כי אין היא משכרת. אז טעות. היא משכרת מאוד.

קוקטיילים על בסיס וודקה הם לרוב חזקים מאוד. לא מומלץ לשתות יותר משני קוקטיילים בערב ורצוי לשלב משהו מתוק ביניהם. הסוכר מתרכב עם הכוהל ומקטין את כמות הכוהל שנספג בגוף.

  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
עיראקי בלב חולון: טעמים עתיקים בקונספט מודרני
מה אוכלים בסוכות: מנות הטייק אווי המושלמות לסוכות
אוריינטופ - טעמים ונופים מגובה השמיים של ירושלים
בנג'מין: אוכל ישראלי באווירה של ביסטרו פריזאי
גורילה בר קפה – תמצאו פה את מנת החלומות הכשרה שלכם
ים, מלח וטעם: אנין ממשיכה להפתיע
בני הדייג בתל אביב (צילום: אלירן אביטל)
NOTO: סיפור אהבה איטלקי
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר