אז איך שותים וודקה?
הוודקה מומלצת לשתייה כאשר היא נמזגת מבקבוק מוקפא כהלכה. כוס מוקפאת עם צוואר דק וארוך רק תוסיף להנאה מהמשקה. אם ברצונכם ללכת על המראה האלגנטי האמיתי (ויש שיגידו - הקיצוני) מלאו כוסית קטנה בוודקה והניחו אותה בתוך כוס אולדפאשנד מלאה בקרח כתוש.האפקט - מובטח.
והמלצה נוספת: אני אוהב וודקה גם בקוקטיילים. ולהלן הסיבות: ראשית, הטעם הנייטרלי של הוודקה הוא אידיאלי למיתון של ליקרים עזי טעם וצבע. ושנית, אחוז האלכוהול הגבוה יחסית רק מגביר את האפקטיביות של המשקה. אולם, קיימת גם אסכולה של ברמנים המתנגדת התנגדות עזה לוודקה בקוקטיילים. לטענתם, אחוז האלכוהול הגבוה הוא מתכון בטוח להשתכרות מהירה ולא איכותית, בעיקר של צעירים חסרים ניסיון שתייה. בנוסף, חוסר הטעם שלה גורם לברמנים לטעות בהכנת הקוקטיילים עם הוודקה ולמזוג יותר מדי וודקה מבלי שהלקוח ירגיש ולהבטיח לו הנגאובר למחרת.
כפי שאתם רואים, לא רק שקיימים טיעונים לכאן ולכאן, הרי שאלו אותם טיעונים בדיוק. בסופו של דבר, רק הטעם האישי יקבע.
אזהרה: מכיוון שלגוף לוקח זמן לפרק את הכוהל במשקה, הרי שתחושת השכרות תגיע רק כעבור כעשרים דקות. שתיינים לא מנוסים עלולים להתפתות ולשתות בפרק זה משקה נוסף מבלי לדעת את התוצאות. חוסר הטעם של הוודקה יוצר את הרושם המוטעה מאוד, כי אין היא משכרת. אז טעות. היא משכרת מאוד.
קוקטיילים על בסיס וודקה הם לרוב חזקים מאוד. לא מומלץ לשתות יותר משני קוקטיילים בערב ורצוי לשלב משהו מתוק ביניהם. הסוכר מתרכב עם הכוהל ומקטין את כמות הכוהל שנספג בגוף.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת