נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
ושוב מגיע השבוע שלפני הסילבסטר.בכל שנה, התקופה הזאת הופכת להיות מרדף מטורף אחרי הבילוי האולטימטיבי לערב המפורסם והמלחיץ ביותר בשנה. לא באמת ברור מה לנו ולו, או יותר נכון למה הפך להיות חשוב כל כך "לעשות" משהו בערב הזה, שהשנה בכלל יוצא ביום שלישי? והבעיה הקשה במיוחד, אחרי בחירת הלוקיישן, היא שצריך למצוא דחוף מישהו להתנשק אתו באותה סיטואציה אכזרית (למי שעוד לא מצא את מחמל נפשו) או שכל החוויה הופכת באמת לבלתי נסבלת.בכל שנה, נבחנות האופציות השונות שאמורות לגרום לנו להרגיש כאילו "עשינו את זה", "בילינו בסילבסטר", מעין מוכרחים להיות שמח גויי שכזה. האם ללכת למסעדה, לארוחות שחיתות מרובות המנות, שאחריהן מאבדים את הכוח להגיע אפילו עד למכונית. או שמא ללכת למסיבות שגובים בכניסה אליהם דמי שמחה ושבהם נהיה מוקפים באנשים נוספים שבאו בדיוק מאותה סיבה:כדי לא להישאר בבית בערב הסילבסטר.האמת היא, שכמעט בכל שנה, אנחנו נשארים בסוף בבית החם, שמחים וטובי לב, אוכלים מרק וקוראים ספרים. תבלו.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר