נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בימים שבשיגרה אני מחשיבה אתעצמי כמבינה באוכל ואחת כזושיודעת לעמוד על טיבו של מה שמונח בצלחתה, לטוב ולרע.ובאמת, אני בדרך כלל מעדיפה להנות ממאכלים מעודנים, קצת מתוחכמים או לפחות בעלי ניחוח ביתי או טעם של געגועים.לא סתם אמרתי "בדרך כלל".בשאר הזמן אני מושפעת מסטייה קטנה שאני מפתחת, בערך מגיל שבע,שאני קוראת לה תסמונת קופת חולים.הכל התחיל מזה שאמא שלי היתהלוקחת אותי לקופת חוליםלבדיקות דם או משהו מרנין אחרשבזכותו הגעתי לבית הספרבאיחור של שעתיים. איכשהו תמיד היה קורה שאחרי הבדיקות היינוקונות סנדוויץ' או עוגה בקיוסקשליד קופת חולים.אלו היו תמיד עוגות "חנק למחצה"דביקות מסירופ סוכר וחסרות תוכןאו סנדוויצ'ים דלים ומשעממים(לכאורה) שהיו מלווים במיץ אשכוליותאו בשוקו.אין לי הסבר לענין הזה, אבל אניפשוט אוהבת את הסנדוויצ'ים האלו, מקיוסקים שכוחי אל,ממכונות בשדות תעופה או ממכונותבמסדרונות של משרדי ממשלהקודרים. אני אוהבת את עטיפתהניילון, את החסה המבצבצת, למרות שימי פריכותה חלפו מזמן, את הלחמניה הלא ממש טריה.מה לעשות, כל אחד והסטיות שלו..
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
אוכל מקומי
טיגוני קיץ
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר