כמה מילים והגיגים על שוקולד.מבחינתי שוקולד הוא קודם כל שוקולד מריר. ורצוי בעל רמת מוצקי קקאו גבוהה ככל האפשר שיהיה מריר וטעים.הרבה אחריו מגיעים שוקולד החלב ולבסוף הלבן.זהו. ועכשיו, לידיעה כללית ולהסבר הלאומי למה אנשים כל כך מכורים לדבר השחור/לבן הזה? ולמה זה כל כך סקסי?ראשית, תכולת הקפאין שבו ממכרת ברמה זו או אחרת ושנית, שוקולד הוא הדבר המוצק (להוציא קרח וגלידה) שנמס הכי מהר בפה, יותר מהר מחמאה ויותר זריז מכל דבר רך אחר וזה מה שכל כך סקסי וממכר בו.תכניסו רגע קוביית שוקולד לפה, מריר כמובן, (אני מחכה) ותתמכרו לתחושה ולהרגשה. לא ללעוס אותו מיד, אלא לתת לחומר האלוהי הזה להתמוסס מחום הגוף ולהתערבב בחלל הפה, לחלחל לעומק בלוטות הטעם ולהחליק לגרון. רק התיאור הזה הוא כל כך סקסי, לא כל שכן הטעם.ועוד לא הזכרתי את השוקולד המומס כחומר הברשה וליקוק על הגוף..נראה לי שאעצור כאן ואתן לדמיון ולחושניות האישית של כל אחד לשפוט ולהחליט מה רמת ההתמכרות שלו לשוקולד.ודרך אגב, מחירי השוקולד בעולם הרקיעו שחקים לאחרונה (עלו בלמעלה מחמישים אחוז) וכמחאה, קריאה קטנה זו שלי מעל גלי המחשב לאותם אנשים שמעלים לנו את מחיר הסם: תעצרו, כל עוד השוקולד לא הוצא אל מחוץ לחוק, אל תגרמו לנו לחפש התמכרויות אחרות!
כתבות נוספות של אורן גירון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת