נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
כמה מילים והגיגים על שוקולד.מבחינתי שוקולד הוא קודם כל שוקולד מריר. ורצוי בעל רמת מוצקי קקאו גבוהה ככל האפשר שיהיה מריר וטעים.הרבה אחריו מגיעים שוקולד החלב ולבסוף הלבן.זהו. ועכשיו, לידיעה כללית ולהסבר הלאומי למה אנשים כל כך מכורים לדבר השחור/לבן הזה? ולמה זה כל כך סקסי?ראשית, תכולת הקפאין שבו ממכרת ברמה זו או אחרת ושנית, שוקולד הוא הדבר המוצק (להוציא קרח וגלידה) שנמס הכי מהר בפה, יותר מהר מחמאה ויותר זריז מכל דבר רך אחר וזה מה שכל כך סקסי וממכר בו.תכניסו רגע קוביית שוקולד לפה, מריר כמובן, (אני מחכה) ותתמכרו לתחושה ולהרגשה. לא ללעוס אותו מיד, אלא לתת לחומר האלוהי הזה להתמוסס מחום הגוף ולהתערבב בחלל הפה, לחלחל לעומק בלוטות הטעם ולהחליק לגרון. רק התיאור הזה הוא כל כך סקסי, לא כל שכן הטעם.ועוד לא הזכרתי את השוקולד המומס כחומר הברשה וליקוק על הגוף..נראה לי שאעצור כאן ואתן לדמיון ולחושניות האישית של כל אחד לשפוט ולהחליט מה רמת ההתמכרות שלו לשוקולד.ודרך אגב, מחירי השוקולד בעולם הרקיעו שחקים לאחרונה (עלו בלמעלה מחמישים אחוז) וכמחאה, קריאה קטנה זו שלי מעל גלי המחשב לאותם אנשים שמעלים לנו את מחיר הסם: תעצרו, כל עוד השוקולד לא הוצא אל מחוץ לחוק, אל תגרמו לנו לחפש התמכרויות אחרות!
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של אורן גירון

פורס הטורטים
פאגו פאגו באילת
צמחי תבלין
לה סנטרל ברוטשילד
אמנות הבישול עם ג'ולייה צ'יילד
עסקית ב-KIZO
אוכל בתערוכה
חותכן ג'וליאן <BR>
  (Julienne Cutter)
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר