נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
טיולים בחו"ל וחוויות מהעולם הגדולמתקשרות אצלי, כמו אצל כל חובב אוכל מושבע, גם (חוץ מהנופים, האנשים והתרבויות) למיני מאכליםשונים. בכל ארץ יש לי את המנה המיוחדת (או מנות) אליה אניכמהה ומתגעגעת.באיטליה זה הניוקי המדהים,בקפריסין מחכה לי שקנאי לבןעל החוף, ממש ליד מסעדתפירות הים הכי טובה בנמל,בצרפת זה המון דברים: באגט טריעם חמאה וג'מבון מהקפה לידהפארק, רולו או פרומאז' שהואגליל בצק עלים ממולא בשמלוגבינות מגוררות שנמכר בדוכנירחוב בכל פינה או סתם גבינהטובה מהמדף בסופר.בספרד זה סופגניות ה"שישי"הטבולות בשוקולד סמיך..נסיעה טובה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
המצב בטטה
טיגוני קיץ
חיוך משוקולד
פיצה הסטורית
במבה והראש היהודי
טוקופיה
עולם נעלם
המיקרוגל והפריכות האבודה
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר