אורן גירון פסטיס, הביסטרו המשובח ברוטשילד פינת מזא"ה בתל אביב, חוגגת שנתיים. בזכות ולא בחסד. בזכות אוכל טעים וטרי, בזכות שירות קשוב ומקצועי, בזכות אווירה פרובנסיאלית וכן, גם בזכות הבויאבס, ששמו יצא למרחקים. לכבוד מאורע חגיגי זה, הרכיב אייל לביא, השף המוכשר של פסטיס, תפריט באווירת שניים. 2 שנים חוגגת פסטיס. שולחן לשניים. שתי כוסות יין. והכל במאתיים ושניים ש"ח. לראשונות מגיעות לשולחן שלוש מנות טעימה (ללא בחירה). טעימות אחת אחת: פינכת פירות ים הכוללת שרימפס, קלמארי ומולים בריח מדהים של ים, צלחת עם פטה כבדי עוף, מוגש לצד רוטב ויניגרט תאנים ופירות יבשים וטרין של חצילים עם גבינת פטה, פסטו בזיליקום ופלפלים קלויים. הכל היה טעים ומדויק. סלסלת לחם טרי וריחני שמשה מצע מצויין לפטה ולטרין. לעיקריות, בחרנו מנה של פילה בקר עם שרימפס, בציר סרטנים, שמנת וברנדי. שילוב של "סרף אנד טרף" שאייל לביא ידוע בחיבתו אליו. הפילה השתדך באופן מפתיע לטעמם הימי של השרימפס וציר הסרטנים (או להיפך..) והמנה הפתיעה ובגדול. זוגתי, שתחיה, בחרה בקערת פירות ים ברוטב שמנת, זעפרן ופסטיס, שענתה מיד על כל הציפיות. שרימפס קריסטל בשרני, מולים רכים, קלמארי נימוחים וסרטן כחול מתקתק. הכל השתלב בהרמוניה לטעם הפסטיס זעפרן. וואוו. התפוצצנו. אבל הפאבלובה תותים ברוטב פירות יער, היתה פיתוי שקשה היה לעמוד בפניו. טעים. אז כפי שכבר ציינתי, פסטיס בת שנתיים. בזכות ולא בחסד. מחכה כבר ליום הולדת עשרים.. מזל טוב! פסטיס רוטשילד 73 תל אביב טלפון: 03-5250773 03-6290964 הארוחה המיוחדת מוגשת לאורך כל היום.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת