נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אדווה גן סתיו כמה טוב לגלות מדי פעם שעדיין יש מקומות שלא גילית, ושיש עוד הרבה הפתעות בעולם. מזל דגים, שנמצאת בליבה של שכונת סביון במרכז המסחרי, היתה אמורה להיות מסעדה חלבית שכונתית, משהו בסגנון בית קפה נחמד אבל לא משהו ששווה יותר מאזכור. מזל דגים לא יכלה להיות יותר רחוקה ממה שחשבתי: מדובר במסעדה יפיפייה, המקבלת את פניך בנגינת פסנתר חרישית, בה ניכרת השקעה בכל פרט ופרט. על שולחנות רחבי ידיים פרושות מפות צחורות ולצד הסכו"ם מגולגלות מפיות בד לבנות בחבקים כסופים. במרכז השולחנות זרי פרחים מעוצבים ובאחד השולחנות זכו הסועדים במתנה מיוחדת, זר סחלבים יפיפיים. בזמן העיון בתפריט נדדו עינינו אל הקירות הצבועים בצבעים רכים והמעוטרים בציורים מקוריים המוצעים למכירה במקום. בעודנו ממתינים למנות הראשונות מרחנו בעונג חמאה צהובה ורכה על לחם כפרי פריך שמבטיח ומקיים תוך רך וחם. המנות הראשונות היו סלמון כבוש בסאקי ומוגש ברוטב הדרים,(שלושים ושישה ₪) בה נתחי הסלמון היו בשרניים וטובים אך הרוטב היה מעט מתוק מדי. אני ניסיתי מנת גבינת עיזים אפויה בבצק קדאיף על מצע רוקט בוינגרט למון גראס, ברוטב פלפלים מתוקים. (שלושים ושישה ₪). זו מנה נפלאה ומיוחדת. גבינת עיזים חמה כלואה בכלוב קדאיף פריך יוצרת שילוב מצוין בין רכות לקשיחות. לעיקריות הזמנו סטייק טונה ברוטב טריאקי (תשעים וחמישה ₪) ודג בורי בגריל (שישים ותשעה ₪). אני מראש מבקשת סליחה על איך שזה ישמע אבל לא נמאס לכם להזמין סטייק טונה ולקבל אותו במרקם צמיג טרקטורון במקרה הטוב ובמרקם אספלט במקרה הרע? כמעט כל הזמנה של הסטייק הרגיש הזה, שדרגת צלייתו גובלת במדע, מהווה הימור פראי ואין לדעת מה ינחת לבסוף בצלחת. במזל דגים מכירים את "מדע סטייק הטונה" ומגישים אותו ב ד י ו ק במידת הצלייה הראויה. רוטב הטריאקי המתקתק עושה לו נפלאות ורבעי הבטטה והירקות המוקפצים שלצדו משלימים באופן נפלא את הדוקטורט. דג הבורי היה עסיסי, רך ונימוח. לא צריך להכביר במילים, האנשים שם פשוט יודעים להכין דגים. המנות המעולות של מזל דגים משתלבות יפה בארוחה עסקית שמוגשת בימים א' עד ה' בין שתיים עשרה בצהרים ועד ארבע. העסקיות כוללות את המנות העיקריות שהזכרנו ועוד רבות אחרות, מנה ראשונה, שתייה וקינוח. מגוון המחירים רחב אך משתלם בכל האפשרויות. לקינוחים הזמנו קרם קסנד שהוא גרסה מעולה לקרם ברולה אך מעוטר בשבבי אגוזים מסוכרים במקום הסוכר המושחם הרגיל. (עשרים ושישה ₪) אל תעזבו בלי לטעום את סופלה השוקולד המדהים שעליו עוד תספר ההיסטוריה (שלושים ₪). ולסיום, המלצה שעליה תודו לי מקרב לב: בימי שישי בבוקר משתרך תור ארוך תחת העצים המשתרגים בשדרות סביון. מזל דגים עורכת בופה ארוחת בוקר שופע כל טוב, מתוקים מופלאים, לחמים, דגים מעושנים ועוד ועוד. מחיר ההרצה המדהים הוא שלושים ותשעה ₪ לאדם. קחו לכם בוקר שמש ותחליפו קצת את מזלכם למזל דגים. מזל דגים סביון, המרכז המסחרי. א' עד ה' 8:00 עד 24:00 שישי 8:00 עד 17:00 מצאת השבת עד חצות 03-6359193
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר