אורן גירון שמש מלטפת, רוח נעימה, אוכל טוב והרבה אווירה הם חלק ממאפייני הפרובנס, הביקור בפסטיס, בסטרו בר בסגנון פרובנסאלי הזכיר לנו משהו מזה. אייל לביא השף, הקים עם עוד שני שותפים מקום המתקרב בהחלט לדבר האמיתי עםכל חומרי הגלם והמנות המאפיינות ביסטרו צרפתי פרובנסאלי. מרגריטה פסיפלורה חצי קפואה היוותה אפריטיף מעורר לבאות: טרין חצילים וגבינת פטה עם פסטו ופלפלים קלויים אשר הוגש לצד לחם חם עם הרבה חמאה. צדפות מול פרובנסל, מוקרמות עם שום ופרמזן, נשאבו כלעומת שבאו ודרשו סלסלת לחם נוספת לניגוב כל הרוטב. לעיקרית הזמנו קבב טלה שנצרב על המחבת והוגש על ערמת עגבניות מתובלות, בליווי רוטב יוגורט עיזים מרענן. עוד קיבלנו, צלחת עמוסת פירות ים טריים (שרימפס, קלאמארי, מולים) ברוטב עשיר של יין לבן ושום. גם כאן נדרשה סלסלת לחם נוספת. קרם ברולה מצוין, וסורבה פטל מרענן המתיקו את הסיום. האספרסו הכפול העיר אותנו מהחלום. העסקית במחיר המנה העיקרית כוללת גם מנה ראשונה, לחם ומשקה לבחירה. קינוח בתוספת 10 ש"ח. מוגשת: א' עד ה' 12:00 עד 18:00 טווח מחירים: ארבעים ושמונה עד שמונים. פסטיס, רוטשילד 73 ת"א (פינת מזא"ה) 5250773 03
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת