נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
אורן גירון שמש מלטפת, רוח נעימה, אוכל טוב והרבה אווירה הם חלק ממאפייני הפרובנס, הביקור בפסטיס, בסטרו בר בסגנון פרובנסאלי הזכיר לנו משהו מזה. אייל לביא השף, הקים עם עוד שני שותפים מקום המתקרב בהחלט לדבר האמיתי עםכל חומרי הגלם והמנות המאפיינות ביסטרו צרפתי פרובנסאלי. מרגריטה פסיפלורה חצי קפואה היוותה אפריטיף מעורר לבאות: טרין חצילים וגבינת פטה עם פסטו ופלפלים קלויים אשר הוגש לצד לחם חם עם הרבה חמאה. צדפות מול פרובנסל, מוקרמות עם שום ופרמזן, נשאבו כלעומת שבאו ודרשו סלסלת לחם נוספת לניגוב כל הרוטב. לעיקרית הזמנו קבב טלה שנצרב על המחבת והוגש על ערמת עגבניות מתובלות, בליווי רוטב יוגורט עיזים מרענן. עוד קיבלנו, צלחת עמוסת פירות ים טריים (שרימפס, קלאמארי, מולים) ברוטב עשיר של יין לבן ושום. גם כאן נדרשה סלסלת לחם נוספת. קרם ברולה מצוין, וסורבה פטל מרענן המתיקו את הסיום. האספרסו הכפול העיר אותנו מהחלום. העסקית במחיר המנה העיקרית כוללת גם מנה ראשונה, לחם ומשקה לבחירה. קינוח בתוספת 10 ש"ח. מוגשת: א' עד ה' 12:00 עד 18:00 טווח מחירים: ארבעים ושמונה עד שמונים. פסטיס, רוטשילד 73 ת"א (פינת מזא"ה) 5250773 03
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר