מיקי פרנקל יש הרבה מסעדות דגים בסביבות הרצליה, ולכל אחת מהן יש את הייחוד המסוים שלה. ייחודה של מסעדת שלדג היא באיכות חומר הגלם שלה: הדגים. מיד אסביר. ג'קי, בעל המקום, עדיין יוצא מידי פעם לים לדוג דגים למסעדה, אבל בתור מסעדן ותיק שהוא גם דייג, הוא מבין טוב מאד את העניינים. מקרוב. הוא מכיר את הדייגים ומגדלי הדגים וקונה מהם את הדגים הטריים ביותר, כשהוא מקפיד לא רק על הטריות, אלא גם על גודלם של הדגים. ואי אפשר לטעות בזה: הדגים בשלדג גדולים יותר ממה שפוגשים בדרך כלל בצלחת. העיצוב בשלדג נעים מאוד, רשת תלויה על התקרה, ועדיין העיצוב נקי מאוד והצבע הכחול שולט. העסקית בשלדג בכלל כדאית. בשעות הצהרים מקבלים במחיר המנה העיקרית (כשישים שקל כמעט לכל המנות) גם סלטים למנה ראשונה, בשיטת אכול כפי יכולתך, לימונדה חופשית וחצי ליטר בירה וקינוח. צלחות הסלטים מגיעות על מגש גדול, ומסודרות בצורת פרח. סביב קערה של סלט ירקות, אוסף צלוחיות עם מזטים. היו שם שני סוגי דגים מלוחים (אם אתם לא חוזרים לעבודה אכלו אותם עם וודקה), קולסלאו, פלפלים קלויים עם שום שמאוד אהבתי, איקרא טובה, זיתים, סלט טונה, סלט טורקי חריף מהרגיל, חצילים וחומוס גרגרים. לקחתי מיד את צלוחיות החומוס, האיקרא והפלפל, שמתי אותם לידי, וחיסלתי אותן חיש קל, בעזרת פיתות קלויות עם שום. למנה עיקרית אכלנו צלחת של פירות ים, שרימפס וקלמארי מטוגנים עם רוטב חמצמץ, אבל פאר המסעדה היא ללא ספק הדגים. המושט בגריל שאכלתי היה מצוין. כבר סיפרתי שהדגים גדולים וטריים בנוסף לכך הם גם טעימים ועסיסיים. כל זה בשישים שקל .ממש כדאי. שלדג מדינת היהודים 95 הרצליה 9569627 09 כל השבוע 12:00 עד חצות
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת