נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל פיצה פינו הוקם לפני שבע עשרה שנה, והסניף הראשון שלהם הוא בבן יהודה. יש סניף נוסף ברמת אביב. שני הסניפים כשרים. פיצה פינו היו הראשונים בארץ לאפות פיצה על לבנים, ולמרות שיש הרבה פיצריות שקוראות לעצמן "פיצה על לבנים", לא לכולם יש תנור לבנים כמו שיש בפיצה פינה, ושאפשר לראות אותו מהשולחנות. הארוחה העסקית עולה יחד עם הטיפ שלושים שקלים, והיא מוגשת מהשעה שתים עשרה עד חמש בערב. יש שתי אפשרויות לעסקית. בראשונה מוגש למנה ראשונה סלט ירקות או מרק או אנטיפסטי, ולמנה עיקרית פיצה או פסטה, ולסיום קפה או תה. האפשרות השניה היא להמיר את המנה הראשונה והפיצה בקולסונה וסלט ירקות. הקולסונה הוא בצק פיצה מקופל לשניים וממולא בגבינה צהובה, מוצרלה וברוקולי. הבצק היה מאוד אוורירי וממש הזכיר לי סופגניה, ובתור אוהב טוסטים מאוד נהניתי ממילוי הגבינה המותכת. המרקים שבעסקית הם תירס, מינסטרונה, בצל-קרוטונים וברוקולי. אני אכלתי ממרק הדלעת שהיה עשיר וסמיך עד קרמי. הפיצה יכולה לבוא AS IS, מה שנקרא "מרגריטה" או עם אחת מהתוספות: פטריות זיתים בצל או גמבה. האחרונה מגיעה עם פלפלים בשלושה צבעים, מנה יפה וטעימה. פיצות כידוע מתחלקות לעבות ודקות. פה מכינים פיצות דקות עם הרבה תערובת רוטב גבינה. הפסטה היא מסוג ספגטי או פטוצ'יני (ספגטי רחב יותר שתופס טוב את הרוטב), ואפשר לבחור רוטב מתוך ארבע אפשרויות: פומודורו (רוטב עגבניות), נפוליטנה (עגבניות טריות ומיובשות, פלפל חריף שום טרי ושמן זית), קרוסו (רוטב פטריות טריות ושמנת, רוטב אלפרדו בלע"ז), ובזיליקום (עגבניות, בזיליקום שום ושמן זית). המנה מפוצצת בפחמימות, אבל אם חשבתם להתחלק שניים ביחד במנה. עצרו. ג'ורג' בעל הבית לא מרשה. ראו הוזהרתם. פיצה פינו, בן יהודה 169 ת"א, 03-5228165
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר