מיקי פרנקל צמד קונדיטורים שהגיעו מניו יורק ומניו זילנד פתחו ביהודה הלוי פינת נחמני את קפה ג'ורג'. הם אופים עוגות ומכינים קישים לאנשים שבסביבה, וגם כמה מנות עם מוטיבים ספרדיים מקסיקניים. ג'ורג' הוא מקום שבנוי בעיקר על סנדביצ'ים וקישים. אפשר למצוא שם סנדביץ' גאודה וסנדביץ' פרשוטו בקר (להבדיל מהפרשוטו הקלאסי שעשוי ממה שנקרא "בקר נמוך" או "כבשה במסכת אב"ך", ובעברית "אוינק אוינק").בתחום הקישים ג'ו'רג מציעים בטטה,קיש קרישה, קיש פטריות וקיש יווני. כמו לכל בית קפה, גם בג'ורג' יש סלט הנושא את שם המקום, ובמקרה זה סלט ג'ורג', שהוא סלט פשוט וביתי בשלושים ושתיים שקלים שבנוי מחתיכות גדולות של עגבניה, מלפפון, פלפל אדום, בצל סגול ולימון. הקרוטונים וגבינת הקצ'וטה (גבינת צאן קשה) שנוספו לסלט הוסיפו תחכום מה, אבל עדיין גדולתו של הסלט היא בפשטותו. סנדביץ' הדגל של המקום האלדיאבולו. לכם הוא יעלה שלושים ושניים שקלים. לחם בריאות קלוי על אש פתוחה ועליו ירקות קלויים: פלפל חציל, ובצל, וממרח לבנה מחלב צאן, ובזיליקום. "איך מתמודדים אם סנדביץ' כזה?" שאלתי את עצמי, "אם אני אנסה לאכול אותו ביד, כל הירקות יפלו, ועם סכין ומזלג לא נוח לחתוך את הלחם הקלוי". לאחר בדיקת כל האופציות החלטתי לאכול את הירקות עם סכין ומזלג ואת הלבנה למרוח על הלחם ולאכול אותי בידיים. רק רציתי לספר לכם למקרה שתגיעו גם אתם למצב כזה. הקריצות העדינות לספרד הן הטורטילה הספרדית, תפו"א בטטות ובצל, ומנה נוספת, צ'יקן טורטיה עם שעועית גווקאמולה עוף, שמנת וסלסה (שלושים וחמש ש"ח) קונדיטורים כבר אמרתי, אז למען המתיקות אכלתי גם עוגת גזר עם קינמון, ופנקייק עם סירופ מייפל ועם קצפת וכל מיני פירות כמו בננה מלון ופירות יער, מנה מאוד מתוקה וממלאת, למי שאוהב כאלה. ג'ורג, יהודה הלוי 39 ת"א. 5660127 03 פתוח: א' עד ה' 08:30 עד 01:00 שישי עד 18:00 שבת מ 17:00
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת