מיקי פרנקל. מי שנמצא בצהרים, בין השעות שתים עשרה לארבע ברחוב הארבעה, יכול למצוא ארוחת צהרים משתלמת בלזניה. בלזניה יש שלוש ארוחות עסקיות המתאימות לכל דרישה במחיר של החל מעשרים ותשע שקלים, למי שרוצה ארוחה פשוטה, ועד לחמישים וארבע שקלים למי שרוצה להתפנק בארוחה יקרה יותר. התפריט כולל מנות מיוחדות לצד שגרתיות יותר, לאלה שבצהרים רוצים אוכל סטנדרטי. גם מי שבוחר בעסקית הזולה יותר יכול לבחור קרפצ'יו למנה ראשונה. נתחי הבשר היו טובים מאוד, וטבלו בשמן זית ובלימון (קצת יותר מדי לימון לטעמי) וקושטו בעלי רוקט קצוצים. מי שרוצה מנה קלה לצהרים יכול לאכול את סלט הרוקפור והתפוחים, שיש בו גם חסה ואגוזים קצוצים. וטיפ קטן: אפשר להוסיף לו מהפרמזן שמונח על השולחן. אכלתי את הסלט עם הלחם המצוין, החם והטרי, שמלווה את המנה הראשונה, ומגיע בליווי פנכת שמן זית וחומץ. מנה ראשונה נוספת היא מרק עגבניות קליל עדין ומתקתק, שיכול להיות משביע מאוד אם אתם, כמוני, טובלים את הלחם בתוך המרק. עוד מנה ראשונה שמאוד אהבתי היא מוס הטונה האוורירי. אם כי מנה זו לא תתאים למי ש"חייב לטרוף משהו ומהר". אך ללא ספק המנה הראשונה המוצלחת ביותר לטעמי הייתה מנת החצילים אה-לה ריקוטה: שני גלילי חצילים מוקרמים נחים ברוטב עגבניות וממולאים גבינת ריקוטה מותכת. היודעים לספור מבינכם מנו חמש מנות ראשונות. אז נכון, אמנם היינו רק שני אנשים אבל גמרנו את כל החמש עד תומן. למנה עיקרית אכלנו עוף אה-לה מוסטרדה, חזה עוף ברוטב חרדל שמנת וגרגרי פלפל ירוק. ולינגוויני מוקפץ עם נתח פילה בקר, שמנת רוזמרין ויין לבן. היין נתן חמצמצות נעימה לרוטב של הלינגוויני (סוג של ספגטי שטוח) אבל טעם הרוזמרין נעדר לחלוטין לדברי בעל הבית זה בשל דרישת הקהל, וחבל. (חרוז). חזה העוף היה עסיסי להפליא (כידוע, ממש לא טריוויאלי לקבל אותו במצב צבירה שאינו יבש) ולווה ברוטב חרדל עדין וטעים. לקינוח אכלנו קרם ברולה מצוין, ושתינו אספרסו. עובדות חיוניות: 20% הנחה כל השבוע בין 16:00 ל 19:00 משלוחים דרך קנגרו לזניה, רחוב הארבעה 8 תל אביב 03-5624502 כל השבוע מ 12:00 עד חצות
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת