נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן לקחתי לעצמי הפסקת צהרים והגעתי למסעדת רטבימ, כן במ' רגילה, שממוקמת בלב ליבו של רח' בוגרשוב בתל אביב. משם המקום ניתן ללמוד שהסוד הוא ברוטב. הרטבים מלווים מנות פסטה עשירות או מנות בשריות של סקלופיני עגל חלב או חזה עוף. העסקיות של רטבימ (ימים ראשון עד חמישי) מותאמות לסוגי סועדים שונים, לאלו שזמנם בידם ויכולים להתענג על מנת פתיחה עיקרית ושתייה במחיר של חמישים ושמונה שקלים, ולממהרים או שומרי הגזרה מתכונות מצומצמות יותר החל מארבעים ושלושה שקלים ביקשנו והתרשמנו לטובה ממבחר הרטבים. התענגנו במיוחד על מנת סקלופיני עגל חלב ברוטב ריחן, קרמל, חמאה, יין אדום ותפוז. רוטב מתקתק שהולך טוב עם העגל (ועם עוף) וכיתר העיקריות מוגשים בליווית תפו"א אפויים בתנור ואורז, סלט ירוק ולחמניות הבית. מהספיישלים באותו היום בחרנו את העוף בשמנת, בייבי שרימפס, וראשי קלאמרי. הרוטב היה מלא עדיין, לא משתלט על טעם העוף ויחד עם זאת לא מעלים את פירות הים ששחו בו הלוך וחזור. נאמר לנו שניתן לעשות שילובים בין רטביי הבשר לרטביי הפסטות, ומומלץ להקשיב למלצר, אשר הפליא בהתאמות הרטבים לחיכי הסועדים. קינחנו בפנקוטה ברוטב קרמל ובעוגת גבינה פירורים שתיהן קלילות ומוצלחות. אספנו בדרך את תפריט המשלוחים והלכנו לישון צהרים. פתוח: כל יום מ 12:00 עד חצות ויותר עסקיות א' עד ה' בין 12:00 ל 18:00 ניתן לקחת הביתה. רטבימ בוגרשוב 39 ת"א 5280344 03
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר