נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
בת חן כהן הים הסיני אריה שנקר 3, תל אביב בריחה מהכרך הסואן לארוחת צהרים בים הסיני מזכירה חדר אוכל של אוניית פאר בלי הקטע של הגלים אבל עם רצפת עץ, אקווריום גדול, אולם אוכל רחב מקצועי. העסקית כוללת מרק מתאבנים, אורז, תה ושתייה קלה והכל במחיר המנה העיקרית. לראשונות בחרנו מרק וונטון, ומרק חמוץ חריף שהיה שילוב טעמים מאוזן ומרשים. מנת הביניים כללה אגרולים חמים וסלט סיני של גזר וכרוב מתובל בעדינות. בעיקריות ניסינו את הקלמרי, שמוגש עם רוטב ברביקיו על פלטת אידוי חמה, ואהבנו מאוד את מנת השרימפס ברוטב שום חריף. כל סוג דג בשר או עוף מוגש במבחר טעמים אשר אינם דומים אחד לשני תוך שמתווספים להם תוספות ים-תיכוניות כמו סקאלופים עם צנוברים, וצדפות ברוטב שעועית. בחרנו לקחת קינוח של כדורי גלידה מטוגנים, שזה שילוב של חם וקר, ובעיקר מתוק. ממש ליד יש מלא חניונים, כך שאין בעיית חניה ותמיד אפשר להאריך את ההפסקה ולטייל קצת על חוף ימה של תל אביב.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר