מיקי פרנקל ברושט (שם עצם) משמעו שיפוד קטן . (מתוך בבילון, מילון ממוחשב וחברת הייטק בקשיים כספיים) ברושט היא גם שילוב ייחודי בין שיפודיה ומסעדה צרפתית. האוכל נעשה בשיטת הצלייה המהירה לעיני הסועדים ומוגש לשולחן בקצב שלא יבייש מסעדת פאסט פוד (המסעדה מתחייבת על שבע דקות מההזמנה עד שהמנה על השולחן) ויחד עם זאת הרמה היא בהחלט של מסעדה והרבה מעבר לזו של שיפודיה בעיר או בתחנת דלק. בצהרים מוגשת ארוחה עסקית בשלושה מחירים שונים (בין ארבעים לשישים וחמש) תלוי בסוג השיפודים, והיא כוללת 7 צלחות מזטים, שני שיפודים עם תוספת תפוח אדמה אפוי וסלט חסה וקינוח. או שתייה. מתוך המזטים תפשו את תשומת לבי הבטטות האפויות, סלט השעועית והפלפלים הקלויים. מתוך השיפודים אכלתי שיפוד פרגית אלי אולי שהיה עסיסי, ושיפוד סינטה עם פסטו וגבינת עיזים שהיה מצוין. אני בהחלט ממליץ למי שבסביבה להגיע לברושט ולו בשביל לטעם את השילוב של הסינטה והגבינה שהוא בהחלט הסיבות היותר מוצדקות לאכול סינטה בחלב אימו. קינחתי במלבי לא רע. המסעדה נמצאת באזור ההייטק בהרצליה פיתוח, במתחם הקרוי "פארק אווניו" (יומרנות לשמה) ומתמלאת בשעות הצהרים בעובדי המקום. זמני העסקית: ברושט מדינת היהודים 85 הרצליה פיתוח 9516665 09 סניף נוסף: תחנת דלק פז צומת סביון
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת