נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל זה יפה לראות איך מקומות ותיקים כמו אלכסנדר ברח' יהודה מכבי בת"א (שקיים כבר שבע עשרה שנה!) עדיין שומרים על מראה צעיר וחדשני, ולא הופכים לרשת בתי קפה לישישים (כמו שתי רשתות שכולם מכירים). איך עושים את זה? פשוט מאוד, מתרכזים במה שיודעים לעשות, ולא בונים תפריט שמכיל הכל מכל, מקרואסון ועד סושי, כי אז מקבלים קרואסון בטעם סושי, וסושי בלי טעם בכלל. באלכסנדר הכינו ארוחה עסקית חדשה בשעות הצהרים בשישים ש"ח, ויש אפילו להם שף שונה לבוקר, ואחר לצהרים. מי שמגיע אפילו לא צריך לחפש חניה כי יש שם שירות חניה. למנת הפתיחה קיבלתי לחם אפוי במקום עם ממרח חצילים, ומיד ולאחר מכן למנה ראשונה סושי שהיה טוב מאוד. בעיקר אהבתי את השילוב של הסושי שבתוכו היו ירקות וחביתה. מנה ראשונה אחרת שמגישים שם היא מרק כרישה. למנה עיקרית טעמתי מדליוני פילה לבן עם אטריות חביתה וירקות, עוף קייג'ון עם פירה וריבת בצל. והטעים לי ביותר: סטייק אנטריקוט ברוטב רוקפור. גם בקינוח התפרעתי ואכלתי גלידה, סופלה קרם שוקולד ווניל שהיה טעים ועוגת גבינה-פרורים עם קרמל שהייתה עוד יותר טעימה. אני עוד אחזור לשם (כנראה ביום שישי או שבת) ובדוק את ארוחת הבוקר שלהם, שלפי התפריט נראית מאוד טוב.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר