בת חן כהן מסעדות מונגוליות מתאפיינות בשיטת עשה זאת בעצמך. נורא מתחשק לכם להכין ארוחת צהריים ואין לכם כח להכין רשימת קניות, לקצוץ ירקות, לנקות בשר לחשוב איזה תבלינים נשארו לכם, הפתרון לכו לסוסליטו, מסעדת גריל מונגולית הנמצאת ברח' הארבעה. התפריט העסקי כולל מנה ראשונה של כנפי עוף חמים ברוטב ברביקיו מתקתק שנאכלים בידיים, סלט ירקות ולחם הבית. אל תתמלאו כי השיטה היא אכול כפי יכולתך. לעיקרית הולכים לבר ולוקחים קערית אליה מכניסים מבחר מן הירקות החתוכים בשילוב של מבחר סוגים של בשר, דג, פסטה וטופו. אח"כ עוברים לפינת הרטבים והתבלינים ומוסיפים גם אותם לקערית. הגרילר המקצוען ישפוך הכל על פלטה לוחשת יערבב, יהפוך בעזרת שני מוטות עץ מיוחדים את המנה ויעביר אותה לצלחת שלכם (אפשר להוסיף אורז או אטריות אורז להקפצה, הן ממוקמות ליד הגריל). בעלי המעוף יטלו מן המרכיבים ככל העולה על רוחם, ואלו המסורתיים יותר יכולים לקחת את אחד המתכונים הנמצאים בתחילת הבר ולהרכיב להם מנה "בטוחה יותר". התישבתם, היה לכם טעים, יופי, עכשיו קומו בפעם השניה והשלישית גוונו ועשו לכם מנות שונות בכל פעם. המלצת המקום לא לערבב סוגים שונים של בשר היות ולכל אחד מהם זמן בישול שונה. יש תפריט קינוחים שאינו נכלל בעסקה אך יכול להיות סיומת מרנינה וכן תמורת 10 ש"ח נוספים אפשר להתחיל את הארוחה בקערת מרק. מחיר הארוחה חמישים וחמישה שקלים. בערב נאמר לנו כי העקרון דומה, אלא שלבר הבשרים מתווספים פירות ים, לאוהבים זה המקום להנות משיטת האכול כפי יכולתך במחיר של שמונים וחמישה שקלים. המקום מעוצב להפליא, מרווח ונעים, פינה של שקט וקצת אקשן קולינרי בליבה של תל אביב. בקרו ותהנו.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת