נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
יפעת צימרמן בלב גינה גדולה, במקום בו נפגשים הדן, החצבני והבניאס, הקימו יעל וסרג'יו הלמן את "נחלים". העיצוב הנקי של המסעדה משתלב היטב בתפאורה הטבעית המלבבת של המקום: צמחיה עשירה, מי נחל זורמים וציפורים שמעיזות לצייץ מדי פעם: יפה, רגוע, גלילי.. והכי רחוק מתל-אביב. אחרי שתביטו בנוף במבט מצועף, ותנשמו אוויר גליל צלול כיין, תקבלו אנטיפסטי כמנה ראשונה: 9 סוגי סלטים קטנים ומעוררי תאבון, למשל: חצילים ממולאים בגבינת שמנת, קולרבי עם סומך ועירית, ציזיקי (מלפפונים עם יוגורט), פלפלים בתחמיץ, כרובית מטוגנת עם ויניגרט .. הללו מוגשים בלווית לחם הבית ופאטה כבד, ואפשר לקבל מהם כמה תוספות שרק רוצים. לעיקרית תוכלו לבחור בין מגוון מנות כגון חזה עוף בקרם תרד, בשר יען ברוטב פלפלים ופטריות, קונפי חזה אווז ביין פורט, המעניק למנה ארומה מתקתקת, או פורל שנמשך היישר ממי הדן , מוגש בשלמותו כשהוא מדיף ניחוח עשבי תיבול, ג'ינג'ר ותפוזים. גם הצמחונים יזכו כאן לעדנה גסטרונומית עם לזניה קוואטרו פומאז'- עשויה ארבע גבינות שונות ברוטב רוז'ה, או עם רביולי ממולא ריקוטה ותרד ברוטב רוקפור ואגוזי לוז. מחיר העסקית נע בין 69 ל 93 ש"ח (תלוי מה בחרתם לעיקר התענוג) והיא מוגשת בימים ב-ו בין השעות: 12:00-17:00 . התפריט דינאמי ומשתנה מדי יום.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר