יפעת צימרמן הסניף הראשון של פמפה גריל נפתח בירושלים לפני כ5 שנים, והיות ועם ההצלחה לא מתווכחים, נפתח סניף נוסף בת"א (לפני חודשיים) ומעתה יכולים גם תושבי התפוח הגדול לממש את תאוות הבשרים שלהם מדי יום ביומו. כדי ליצור תחושת אותנטיות בהירה ככל האפשר, נתלו ברחבי המסעדה פריטים דר. אמריקאיים מובהקים. הבשר מיובא מדרום אמריקה, וכך גם חלק מהיינות ומהמוצרים האחרים. מוסיקת רקע ספרדית מלווה את הארוחה וגם קולם של המלצרים מסגיר מבטא דר.אמריקאי מתגלגל. העסקית בפמפה גריל מוצעת כעת במחיר היכרות של 35 ש"ח בלבד, וכוללת מנה ראשונה: מרק ירקות, מרק בצל (מומלץ!) או סלט דר. אמריקאי. ומנה עיקרית בה מוצעים לבחירה מבחר בשרים צלויים על הגריל: סטייק אנטריקוט 250 גר' או סטייק עוף (חזה עוף שלם), שניצל עוף או שניצל עגל (250 גרם). גם על הגריל, אגב, אמון גרילמן דר.אמריקאי מומחה וגם השף הוא יבוא אישי מארגנטינה. ליד הבשר תקבלו בצל קלוי על האש, תוספת של צ'יפס או אורז, ורוטב הצ'ימיצ'ורי המיוחד של המקום. עסקיות מוגשות בימים א-ו בין השעות 12:00-17:00.
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת