מסעדת דגים חדשה נפתחה בתל אביב לפני כחודשיים, דניס שמה. המסעדה ממוקמת ברחוב פרישמן בתל אביב
קרוב לים. שמה מעיד על אופיה: מדובר במסעדת דגים.
המסעדה כשרה, ואין בה פירות ים – ככה של חובבי השרימפס אין מקום פה, אבל לקהל הדתי הגדול שמתקשה למצוא מקום לאכול בו בשל בעיות כשרות –
זה פתרון מצוין.
הבעלים של דניס, עובד כהן, הוא דייג ותיק, כך שהדגים פה עשויים כמו שצריך. הם טריים, ומטוגנים או נצלים בדיוק כמה שצריך, ולא שנייה אחת יותר, וזה הרי כל הסוד.
הבעלים מאמין גדול בחופש. "אני לא שם תבלינים מיוחדים על הדג", הוא מספר, "אלא מגיש את הדג כמו שהוא, ומי שרוצה שיוסיף לו רוטב מהמבחר המצוין שלנו. ככה אפשר לטעום את הדג האמיתי, ואי אפשר להסוות את הטעם שלו".
למנה ראשונה מגיעים הסלטים המסורתיים – כולם טעימים ובמיוחד האספרגוס. יש גם מרק דגים מומלץ.
למנה עיקרית כדאי לבחור דג בהתייעצות עם המלצר, שיעזור לכם לדעת מה דגו היום.
לקינוח – יש פרפה פיסטוק מדהים, עם גזר מתוק וצימוקים. מה ששמעתם: פרפה עם צימעס. תנסו, זה גדול.
ארוחה תעלה בין 50 לשמונים שקל, תלוי בשעה. דיל בהחלט שווה.
כתבות נוספות של גבע קרא עוז
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת