נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מסעדת דגים חדשה נפתחה בתל אביב לפני כחודשיים, דניס שמה. המסעדה ממוקמת ברחוב פרישמן בתל אביב
קרוב לים. שמה מעיד על אופיה: מדובר במסעדת דגים.
המסעדה כשרה, ואין בה פירות ים – ככה של חובבי השרימפס אין מקום פה, אבל לקהל הדתי הגדול שמתקשה למצוא מקום לאכול בו בשל בעיות כשרות –
זה פתרון מצוין.

הבעלים של דניס, עובד כהן, הוא דייג ותיק, כך שהדגים פה עשויים כמו שצריך. הם טריים, ומטוגנים או נצלים בדיוק כמה שצריך, ולא שנייה אחת יותר, וזה הרי כל הסוד.
הבעלים מאמין גדול בחופש. "אני לא שם תבלינים מיוחדים על הדג", הוא מספר, "אלא מגיש את הדג כמו שהוא, ומי שרוצה שיוסיף לו רוטב מהמבחר המצוין שלנו. ככה אפשר לטעום את הדג האמיתי, ואי אפשר להסוות את הטעם שלו".

למנה ראשונה מגיעים הסלטים המסורתיים – כולם טעימים ובמיוחד האספרגוס. יש גם מרק דגים מומלץ.
למנה עיקרית כדאי לבחור דג בהתייעצות עם המלצר, שיעזור לכם לדעת מה דגו היום.

לקינוח – יש פרפה פיסטוק מדהים, עם גזר מתוק וצימוקים. מה ששמעתם: פרפה עם צימעס. תנסו, זה גדול.

ארוחה תעלה בין 50 לשמונים שקל, תלוי בשעה. דיל בהחלט שווה.
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER

כתבות נוספות של גבע קרא עוז

הים שר ביפו
לחם קל
די להטריד!
הגיע קיץ
מי יעשה מיליונים?
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר