נגישות
נגישות
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
מיקי פרנקל באמצע אזור התיירות ההומה, מול מלון דן, יש מסעדה עם עיצוב וטעם של מסעדה איטלקית ביתית וקטנה (עיצוב כזה עולה לא מעט...) אבל זה מקום מאוד חביב גם בשביל לקחת את הדודה מחו"ל, וגם כדי לקחת את הקוזינה. החדר מעוצב מאוד יפה בצבעי עץ, עם גג משופע והרבה ציורים ופסלים ומוסיקה קלאסית שקטה ברקע. ג'יאובני בוקאצ'ו, אם לא ידעת (ולא ידעת! אפילו אני לא ידעתי!) היה סופר ומשורר איטלקי בימי הביניים שכתב את דקמרון (שימו לב, יהיה בוחן בסוף. ואני לא רוצה לצעוק. אני את הבגרויות שלי כבר עשיתי) המסעדה ברמת מחירים ממוצעת עם פסטות במחירים שבין שלושים ושש ל שישים שקלים, ומנות עיקריות בין שישים וחמש למאה ועש. למנות ראשונות אכלתי מרק סרטנים מלא וסמיך עם ניחוח של שום ושמנת, פוקאצ'ה עם שמן זית שנאפית במקום ואנטיפסטי שמאוד מצא חן בעיני, בעיקר עלי המנגולד הממולאים באורז עם תיבול עדין של הל. הפסטה הייתה ספגטי קרבונארה, שהיא המנות היותר ממלאות שיש. ספגטי עם שמנת, בייקון, וחלמון ביצה (כאן הביצה היא ביצת שלו). המנה מאוד טעימה אך אינה מומלצת לבריאותם של אנשים בדיאטה. מנת הבשר הייתה פילה בוקאצ'ו שהוא פילה ומעליו כבד אווז, ברוטב תות שדה ופירות יער ועם פלפל חריף. מי שלא מורגל בחריף רצוי לבקש להמעיט בכמות הפלפל (שהייתה גדולה לטעמי)אך מעבר לכך הייתה טעימה מאד. הפילה היה רך, הכבד היה טוב, התותים תרמו את שלהם לעניין. ועכשיו לסגור ספרים ולהוציא דפים, בוחן פתע. מי היה ג'יאובאני בוקאצ'ו, ספר צייר, נמק והסבר. ארוחות עסקיות: ב' עד ו' 12:00 עד 17:00 בוקצ'ו הירקון 106 ת"א 5246837 03
  • Facebook
  • Whatsapp
  • Facebook Messenger
  • Email
דירוג הכתבה
לא אהבתי מעולה
תגובות0
הוספת תגובה
הוספת תגובה

השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה

השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?

תודה ששיתפת אותנו!

נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת

הבנתי

עשינו לך תיאבון? יש לנו עוד הרבה עדכונים טעימים

שם לא תקין
דוא"ל לא תקין
NEWSLETTER
מהמטבח של אביבה אבידן: סירים לצד שירים
מנה של מסעדת ארט סטריט נתניה (צילום: באדיבות המקום)
ארוחה נוסטלגית במסעדת ארסטו
יודעת לפנק: לחם בשר