אשר וטורי טאבולה מוגדרת כמסעדה איטלקית אבל באותה מידה היא יכולה להתהדר גם בתפריט בשרים מרשים ביותר. ככלל, טאבולה הפכה במשך השנים למעין מוסד אליו ניתן לבוא וליהנות מאוכל טוב באווירה סולידית אינטימית מיוחדת. בפעם הראשונה הגענו לטאבולה ביום שבת בצהרים וכמעט שלא ניתן היה למצוא מקום פנוי. המסעדה הייתה בתפוסה מלאה. הגענו בפעם השנייה ביום חול, ומצאנו מסעדה שקטה, סולידית, וכך,כמו שאנו אוהבים,יכולנו ליהנות מהחוויה במלואה. פתחנו בסלט אנטיפסטי מעורב עדין וטוב. בטבולה מכירים את המינון הנכון של כל עלה וכל תבלין. הראשונות מציעות אפשרויות מרתקות נוספות כמו כבדי עוף ביין, פטריות מוקפצות בפסטו שרימפס ביין לבן, קלמרי פטריות ועוד. כמובן שיש גם מבחר סלטים המלווים את הארוחה. למנות עיקריות טאבולה מציעה בשרים ופסטות בסגנונות וטעמים מגונים בבשרים ניתן למצוא חזה עוף בגריל, ואנטריקוט,מעניינת במיוחד נראית מנת פרוסות האנטריקוט בפונדו 4 גבינות אגוזים סלרי ובטטות. בתחום הפסטות טאבולה מציעה את הטעם והמבחר שאתה מצפה למצוא במקום מסוג זה. אני דווקא בחרתי בתחום הבשרים. התלבטתי בין סטייק 300 גרם לבין חזה עוף ברוטב פטריות, עשוי היטב. התלבטות קשה. בחרתי בחזה העוף. ולא הצטערתי. שותפיי לארוחה נהנו מפסטת עגבניות פשוטה וטובה, ומפיצה ביתית שהיתה גם לטעמי מיוחדת וענתה בדיוק להגדרתה. מי שיחפוץ ביין יוכל למצוא מבחר גדול של יינות מכל הסוגים אשר יתאימו היטב לכל שלב בארוחה. קינחתי בקרם קרמל בריבת חלב, עדין וטוב. סיום מתוק לחוויה קולינרית מרשימה. המקום פתוח כל השבוע מהצהרים ועד חצות. טאבולה, הנשיא 75, פינת קרן היסוד 9574404 09
השדות המסומנים בכוכבית הם שדות חובה
השדה שהוזן לא תקין, שננסה שוב?
נפרסם את תגובתך בהתאם לשיקולי המערכת